Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Επικυρώθηκαν οι έδρες του περιφερειακού συμβουλίου Κ. Μακεδονίας...
627 αναγνώστες
Σάββατο, 7 Ιουνίου 2014
18:46

Επικυρώθηκαν οι έδρες του περιφερειακού συμβουλίου Κ. Μακεδονίας. Ακόμη περιμένει για την ένσταση ο Σκουμπόπουλος

Την επικύρωση των εδρών του νέου περιφερειακού συμβουλίου Κ. Μακεδονίας δημοσίευσε το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, όπως ακριβώς τις είχαμε γράψει στο laos-epea.gr την επομένη της δεύτερης Κυριακής των εκλογών, με βάση τους υπολογισμούς του συνεργάτη μας

Απόστολου Ιωσηφίδη. Σύμφωνα λοιπόν με την απόφαση του Πρωτοδικείου, οι πέντε έδρες στην Ημαθία κατανέμονται ως εξής: 2 στον συνδυασμό Τζιτζικώστα (Καρατζιούλα, Τεληγιαννίδης), κι από μία στους συνδυασμούς Ιωαννίδη (Σαρηγιαννίδης), Χαραλαμπίδου (Χειμώνας) και Μπόλαρη (Μούρνος).

Στο μεταξύ δεν επικυρώθηκαν ακόμη από το Πρωτοδικείο Βέροιας τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών στην Ημαθία, κι αυτός είναι ο λόγος που ακόμη δεν κατάθεσε την ένσταση για το αποτέλεσμά τους ο Χρήστος Σκουμπόπουλος.

 

Οι έδρες των πέντε πρώτων συνδυασμών στην Περιφέρεια

Σύμφωνα με το Πρωτοδικείο, ο συνδυασμός \"Απόστολος ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ\" λαμβάνει συνολικά 2 έδρες στην εκλογική περιφέρεια Κιλκίς, 2 έδρες στην εκλογική περιφέρεια Χαλκιδικής, 2 έδρες στην εκλογική περιφέρεια Ημαθίας, 4 έδρες στην εκλογική περιφέρεια Πέλλας, 4 έδρες στην εκλογική περιφέρεια Πιερίας, 2 έδρες στην εκλογική περιφέρεια Σερρών, 27 έδρες στην εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Ο συνδυασμός \"ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ\"» λαμβάνει συνολικά 1 έδρα στην εκλογική περιφέρεια Κιλκίς, 1 έδρα στην εκλογική περιφέρεια Χαλκιδικής, 1 έδρα στην εκλογική περιφέρεια Ημαθίας, 1 έδρα στην εκλογική περιφέρεια Πέλλας, 1 έδρα στην εκλογική περιφέρεια Πιερίας, 1 έδρα στην εκλογική περιφέρεια Σερρών, 5 έδρες στην εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Ο συνδυασμός “ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΝΟΤΗΤΑ” λαμβάνει συνολικά 0 έδρες στην εκλογική περιφέρεια Κιλκίς, 1 έδρα στην εκλογική περιφέρεια Χαλκιδικής, 1 έδρα στην εκλογική περιφέρεια Ημαθίας, 0 έδρες στην εκλογική περιφέρεια Πέλλας, 0 έδρες στην εκλογική περιφέρεια Πιερίας, 0 έδρες στην εκλογική περιφέρεια Σερρών, 2 έδρες στην εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Ο συνδυασμός \"ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ\" λαμβάνει συνολικά 0 έδρες στην εκλογική περιφέρεια Κιλκίς, 0 έδρες στην εκλογική περιφέρεια Χαλκιδικής, 0 έδρες στην εκλογική περιφέρεια Ημαθίας, 0 έδρες στην εκλογική περιφέρεια Πέλλας, 0 έδρες στην εκλογική περιφέρεια Πιερίας, 1 έδρα στην εκλογική περιφέρεια Σερρών, 2 έδρες στην εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

 

Ο συνδυασμός “συμμετέχω ανεξάρτητη αυτοδιοικητική κίνηση για την Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΡΚΟΣ ΜΠΟΛΑΡΗΣ” λαμβάνει συνολικά 0 έδρες στην εκλογική περιφέρεια Κιλκίς, 0 έδρες στην εκλογική περιφέρεια Χαλκιδικής, 1 έδρα στην εκλογική περιφέρεια Ημαθίας, 0 έδρες στην εκλογική περιφέρεια Πέλλας, 0 έδρες στην εκλογική περιφέρεια Πιερίας, 1 έδρα στην εκλογική περιφέρεια Σερρών, 1 έδρα στην εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις