Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Στην Τεχνική Υπηρεσία του δήμου ο Αστέριος Γαβότσης
708 αναγνώστες
Παρασκευή, 4 Ιουλίου 2014
01:52

Συνάντηση με τους αρμοδίους της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου είχε χθες ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης, ο οποίος, κινείται σε εντατικούς ρυθμούς εν όψει της ανάληψης των καθηκόντων του την 1ηΣεπτεμβρίου. Ο κ. Γαβότσης συνεχίζει τις επαφές, που ξεκίνησε αμέσως μετά τις εκλογές, με φορείς και θεσμούς της πόλης, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν στα τέλη του τρέχοντος μηνός.

Ο κ. Γαβότσης βρέθηκε χθες στην Τεχνική Υπηρεσία του δήμου, όπου και ενημερώθηκε για τις προτάσεις χρηματοδότησης που ο δήμος και οι υπηρεσίες έχουν υποβάλλει στους πολυάριθμους φορείς για το διάστημα Ιανουάριος 2013 έως Ιούνιος 2014 με σκοπό, όπως είπε, τη βέλτιστη χρήση του ανθρωπίνου δυναμικού των εμπλεκομένων δημοτικών υπηρεσιών και την καλύτερη αξιοποίηση και αποτελεσματικότερη στοχοθέτηση των πιθανών προτάσεων έργων.

 

Γραφείο Τύπου 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις