Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΟΑΣΘ, αποφάσισαν την αναστολή των κινητοποιήσεων τους...
697 αναγνώστες
Τρίτη, 15 Ιουλίου 2014
00:09

Τέλος στην ταλαιπωρία των Θεσσαλονικέων μπαίνει από αύριο, καθώς οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, αποφάσισαν την αναστολή των κινητοποιήσεων τους.

 

Τα λεωφορεία του Οργανισμού, όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι, θα είναι κανονικά στην διάθεση των πολιτών από αύριο το πρωί.

Παράλληλα, οι εργαζόμενοι ζητούν συγγνώμη για την ταλαιπωρία που προκάλεσαν με την σημερινή τους κινητοποίηση, τονίζοντας πάντως, πως προχώρησαν σε αυτή την κίνηση προκειμένου να αποτρέψουν την διάλυση του ΟΑΣΘ.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πρόεδρος Εγραζομένων του ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης στο thestival.gr, οι εργαζόμενοι του Οργανισμού, αποφάσισαν να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους, καθώς σήμερα, τα υπουργεία Μεταφορών και Οικονομικών, κατέβαλαν την τελευταία δόση των οφειλόμενων προς τους εργαζομένους, ύψους 4 εκατ. ευρώ. "Αύριο, μετά τις 18:00 το απόγευμα, οι εργαζόμενοι θα πληρωθούν. Έτσι, αποφασίσαμε να λήξουμε τις κινητοποιήσεις. Αύριο, θα επιδιώξουμε και μια συνάντηση με την υπουργό Μεταφορών, κο Παπαδόπουλο, ώστε να συζητήσουμε και για πιθανές λύσεις των υπόλοιπων προβλημάτων του Οργανισμού" σημείωσε ο κος Τσερμενίδης.

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις