Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Την Κυριακή οι δημαιρεσίες…
779 αναγνώστες
Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2014
13:08

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ 

 

Την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014 θα γίνουν σε όλους τους δήμους της περιοχής μας  οι διαδικασίες εκλογής προέδρου και γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και η εκλογή των μελών για την Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

 

Η διαδικασία αυτή αναφέρεται στην σχετική νομοθεσία, όπου την πρώτη Κυριακή του Σεπτέμβρη όλοι οι Δήμοι και οι Περιφέρειες καλούνται σε συγκρότηση μετά από κάλεσμα του συμβούλου που πλειοψήφησε στις εκλογές.

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ 

Την Κυριακή η εκλογή προεδρείου και οικονομικής επιτροπής του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Η εκλογή των μελών του Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής της Π.Κ.Μ. θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου στις 6μμ στην αίθουσα συνεδριάσεων του  Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη).

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΖΩΗ...!

Τριήμερο ποντιακής παράδοσης στο Ελευθέριο Κορδελιό

 

ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ 

Ένα τριήμερο γεμάτο ήχους, μουσικές και χορούς της πλούσιας ποντιακής παράδοσης περιλαμβάνουν οι θεσμοθετημένες εκδηλώσεις που διοργανώνει για 18η συνεχή χρονιά ο Σύλλογος Ποντίων Ελευθερίου - Κορδελιού σε συνεργασία με τον Δήμο Κορδελιού - Ευόσμου, την Παρασκευή 5, το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ. στο μνημείο Γενοκτονίας, στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου στο Ελευθέριο Κορδελιό.
Στις τριήμερες εκδηλώσεις συμμετέχουν τα τμήματα του Συλλόγου Ποντίων Ελευθερίου Κορδελιού, Πολιτιστικοί σύλλογοι του Δήμου αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Βόρειας Ελλάδας και γνωστοί Πόντιοι καλλιτέχνες και μουσικοί.

 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις