Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Kαθαρίζονται οι κάδοι απορριμμάτων
1471 αναγνώστες
Σάββατο, 6 Σεπτεμβρίου 2014
15:02

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ 

Ξεκίνησε σήμερα το πρόγραμμα για το τακτικό πλύσιμο όλων των κάδων μηχανικής αποκομιδής απορριμμάτων από τη διεύθυνση Καθαριότητας του δήμου Ωραιοκάστρου. Από νωρίς το πρωί το πλυντήριο κάδων βγήκε στους δρόμους της πόλης, μετά από ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα εξαφάνισής του. 

Το ειδικό όχημα- πλυντήριο κάδων ακολουθεί τα απορριμματοφόρα του δήμου και μετά το άδειασμα των κάδων, αναλαμβάνει επιτόπου το πλύσιμό τους με στόχο τον περιορισμό του προβλήματος των οσμών των κάδων, που εμφανίζεται κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες.

«Η προσπάθεια βελτίωσης της καθαριότητας σε όλες τις περιοχές του δήμου μας είναι διαρκής και συντονισμένη», αναφέρει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης επισημαίνοντας ότι παρά την έλλειψη προσωπικού, που οφείλεται στην καθυστερημένη ενεργοποίηση της απελθούσας διοίκησης και τα προβλήματα που υπάρχουν, το πρόγραμμα πλυσίματος θα συνεχιστεί σε όλες τις δημοτικές ενότητες. 

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον προγραμματισμό της διεύθυνσης Καθαριότητας τους καλοκαιρινούς μήνες το πλύσιμο των κάδων θα πραγματοποιείται κάθε 15θήμερο ενώ τους χειμερινούς μήνες ανά μήνα. 

 

Απάντηση...

Μ. Φωτόπουλου σε

Γ. Μπουτάρη για το αποτεφρωτήριο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ

Με αφορμή χθεσινές δηλώσεις του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη περί χωροθέτησης αποτεφρωτηρίου στην περιοχή της βιομηχανικής ζώνης, μετά τη συνάντησή του με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης Β. Κικίλια, ο Δήμαρχος Δέλτα Μίμης Φωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θεωρώ απαράδεκτη και αυθαίρετη τη δήλωση του κ. Μπουτάρη για χωροθέτηση του αποτεφρωτηρίου στη βιομηχανική περιοχή. Να είναι βέβαιος ότι οι πολίτες του Δήμου Δέλτα και της δυτικής Θεσσαλονίκης δεν είναι και δεν αισθάνονται πολίτες β’ κατηγορίας. Περιμένουμε να ακούσουμε από αυτόν, ως Δήμαρχο του κεντρικού Δήμου της Θεσσαλονίκης, μια κουβέντα για την επέκταση του μετρό μέχρι τη Σίνδο, για στάση της θαλάσσιας συγκοινωνίας στο Καλοχώρι, για τη μετεγκατάσταση της ΔΕΘ στο Δήμο Δέλτα. Για μας η Θεσσαλονίκη δεν τελειώνει στις ανάγκες του κέντρου της πόλης. Εμείς προσδοκούμε στην ανάπτυξη της Μητροπολιτικής Θεσσαλονίκης, από τη Χαλάστρα μέχρι τη Μηχανιώνα κι από το Ωραιόκαστρο μέχρι το Χορτιάτη. Και αγωνιζόμαστε γι’ αυτήν».

 

Επίσκεψη κλιμάκιου της 
ΓΣΣΕ σημερα στην γαλακτοβιομηχανία ΜΕΒΓΑΛ

ΤΟΥ  ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ 

 

 

 

 

 

 

Την γαλακτοβιομηχανία ΜΕΒΓΑΛ επισκέφτηκε σήμερα κλιμάκιο της ΓΣΣΕ με επικεφαλής τον γραμματέα κ. Νίκο Κιτσουκη. Την αντιπροσωπεία υποδέχτηκε και καλωσόρισε η διοίκηση του σωματείου «ΑΞΙΟΣ¨ της ΜΕΒΓΑΛ και τους ενημέρωσε για διάφορα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους.

Εν συνεχεία τους έγινε ξενάγηση στις υπερσύχρονες εγκαταστάσεις του εργοστασίου.

 

Την αντιπροσωπεία δεξιώθηκε η διοίκηση στην ταβέρνα «μπουκιά και συνχώριο» του κυρίου Ραχμανίδη στα Κουφάλια

και αποτελείτο απο τους: ΝΙΚΟ ΚΙΤΣΟΥΚΗ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΟΜΗΝΗ - ΜΑΚΗ ΘΕΟΧΑΡΗ - ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΣΙΝΤΕΛΗ - ΜΠΡΟΥΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 

Περισσότερο ρεπορτάζ από την επίσκεψη της ΓΣΕΕ στην γαλακτοβιομηχανία ΜΕΒΓΑΛ στο «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ» ΤΗΣ Κυριακής 

 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις