Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ … ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
717 αναγνώστες
Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014
15:45

***πετυχημένη θεωρείται γενικά η πρόσληψη του Κ.Τσιτουρίδη (σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, εφόσον έγινε) στην θέση του ειδικού συμβούλου του Δημάρχου Ι.Τσουκνιδά στον Δήμο Χαλκηδόνος.

Αρμόδιος σε ευρωπαϊκά θέματα ο νεαρός Κυριάκος ,μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα στον Δήμο μας.

Φυσικά η αντιπολίτευση φωνάζει για «προεκλογικές υποσχέσεις»,

που τώρα υλοποιούνται.

Εμείς θα κρίνουμε το έργο του κ.Τσιτουρίδη σε όλα τα μήκη και πλάτη, στο διάστημα που θα παραμείνει στον Δήμο μας,

και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του.

 

***την κάθοδό του στην πολιτική σκηνή ανακοίνωσε επίσημα μέσω του τύπου, ο Δημ.Βαρτζόπουλος. Γνωστοποίησε πλέον επίσημα ο «γιατρός» ότι στις επικείμενες εκλογές θα είναι υποψήφιος στην Β Θεσσαλονίκης με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Προβλέπω δυνατή μάχη μεταξύ του κ.Καράογλου ,του κ.Αναστασιάδη ,και του κ.Βαρτζόπουλου,διότι από τις 9 έδρες στην  Β Θεσσαλονίκης και έχοντας λάβει υπόψη και τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών (ευρωεκλογές),  η Νέα Δημοκρατία θα περιοριστεί στις 2 έδρες.

Υπάρχει πληθώρα σοβαρών στελεχών που πλαισιώνουν τον «γιατρό», και την Παρασκευή που μας έρχεται θα γίνει επίσημα και το πολιτικό του ξεκίνημα σε ταβέρνα του Αγ.Αθανασίου ,πλαισιωμένος από 40 και πλέον πολιτικά στελέχη της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Ιστορικά δε «στελέχη» του κ.Καράογλου από τα Κουφάλια, βλέπω ότι προσχώρησαν δυναμικά στο περιβάλλον του κ.Βαρτζόπουλου , και αιτία δε δεν είναι άλλη από τις «κρούσεις» και «συγκρούσεις» των τελευταίων αυτόδιοικητικών εκλογών που άφησαν πολύ «αίμα» στις μεταξύ τους σχέσεις.

 

***με αμερικανο-βρετανικο fund «κλείνει» όπως όλα δείχνουν η βιομηχανία ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε μεγάλη οικονομική συμφωνία. Στα χαρτιά έχει μείνει τελικά η συμφωνία συγχώνευσης με την ΔΕΛΤΑ.Η ολιγωρία υλοποίησης του προσυμφώνου που προέβλεπε τη μεταβίβαση στην θυγατρική της vivartia του 43%, ενεργοποίησε και άλλον «μνηστήρα» ο οποίος εμφανίζεται να βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη, και να διεκδικήσει με αξιώσεις την μεγαλύτερη βορειοελλαδική βιομηχανία γάλακτος της χώρας.

Οι επίδοξοι επενδυτές έχουν συντάξει εμπεριστατωμένο business plan το οποίο κατατέθηκε στις πιστώτριες τράπεζες.

Οι επόμενες μέρες θα είναι καταλυτικές ως προς το «κλείσιμο» της συμφωνίας, που αναμένει μόνο για να επιτευχθεί το «οριστικό ο.κ»

των τραπεζών.

Κ.Σαραφίδη

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού