Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Σύσκεψη στην ΕΑΣΘ με αντικείμενο την επιλεξιμότητα των βοσκοτόπων
784 αναγνώστες
Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014
00:30

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ 

 

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16/9/2014 στα γραφεία της ΕΑΣΘ με αντικείμενο την μείωση των επιλέξιμων εκτάσεων βοσκοτόπων στο Νομό Θεσσαλονίκης .

 

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος του Δήμου Δέλτα κ. Φωτόπουλος Ευθύμιος , απο τον Δήμο Θέρμης ο κ. Τσολάκης Απόστολος και η κ. Μακαντάση. Απο τον Δήμο Θερμαικού η κ. Πασχαλίδου Πάττη ,από τον Δήμο Λαγκαδά ο κ Μπαντούλας Μόσχος και ο κ Δαργινάκης Παναγιώτης .Απο τον Δήμο Βόλβης ο κ. Δεμερτζής Γεώργιος και η κ.Κατραντζή Αργυρώ . Απο τον Δήμο Ωραιοκάστρου ο κ. Χατζηαγόρου Βαγγέλης. Απο τον Δήμο Χορτιάτη ο κ. Ντίτσιος Γιάννης ενώ από τον Δήμο Χαλκηδόνας παρευρέθησαν η κ. Αγαπίδου Θεοδώρα και η κ.Νικολαίδου Δανάη .

Στην σύσκεψη αποφασίστηκε να συντονιστεί η δράση της ΕΑΣΘ και των Δήμων με στόχο την εξέυρεση της καλύτερης δυνατής λύσης στο πρόβλημα της διαχείρισης της επιλεξιμότητας των βοσκοτόπων , η οποία δημιουργεί τεράστια προβλήματα στις πληρωμές των κτηνοτρόφων και κατ'επεκταση μεγάλη αναταραχή στις τοπικές κοινωνίες.

 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις