Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Σοκ… και Δεος !
754 αναγνώστες
Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014
14:28

ΜΕ ΤΟΝ : ΧΡΗΣΤΟ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ

Με την εκ νέου ανάληψη των καθηκόντων των δημοτικών αρχών στην περιοχή  μας και με όποιες αλλαγές σε πρόσωπα  από το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα, ανακοινώθηκαν πρόσφατα τα στελέχη της διοικούσας παράταξης που θα κληθούν να εφαρμόσουν την πολιτική της επόμενης πενταετίας ως αντιδήμαρχοι, πρόεδροι νομικών προσώπων και εντεταλμένοι σύμβουλοι.

Η νέα αυτή περίοδος για την διοίκηση στους δήμους Χαλκηδόνος και Δέλτα , σηματοδοτείται από μια σειρά συγκυρίες στο ευρύτερο περιβάλλον. 

Συγκυρίες που δημιουργούν τόσο ευκαιρίες, όσο και παγίδες σε ότι αφορά τους στόχους για την ανάπτυξη και την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της  Χαλκηδόνος  και του Δέλτα 

*************************************************

ΤΟ... όραμά του για την επόμενη μέρα στην Κεντροδεξιά, παρουσίασε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας χθες στη Χαλκιδική, στον χώρο όπου ο Κωνσταντίνος Καραμανλής προήδρευσε του πρώτου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, το 1974.

Τα περί κεντροδεξιάς τα παραλείπουμε για να μην σας κουράζουμε με... άχρηστες πληροφορίες, για να σας μεταφέρουμε αποσπάσματα από την ομιλία του πρωθυπουργού για την επόμενη ημέρα της χώρας, με αφορμή το μνημόνιο.

Είπε λοιπόν μεταξύ άλλων ο κ. Σαμαράς ότι «τα δύσκολα τα περάσαμε, τα χειρότερα τα αποτρέψαμε, τα καλύτερα έρχονται. Ελευθερία σημαίνει να κρατάς την Ελλάδα όρθια. Εμείς σταματήσαμε την πορεία της Ελλάδας στον γκρεμό, και αλλάζουμε τα πάντα.

Εξουδετέρωσα τη χειροβομβίδα που πήρα στα χέρια μου. Δεν την άφησα να σκάσει. Την κρίσιμη στιγμή προτίμησα να αλλάξω πορεία, αντί να δοξαστώ».

Ηταν τότε με τα αναρίθμητα Ζάππεια που το βράδυ κατήγγειλε την κυβέρνηση Παπανδρέου και τα μνημόνια και το πρωί ξημέρωσε... πρωθυπουργός. Βάζοντας πρώτα την περόνη στη θέση της!

Σωθήκαμε, μην πείτε κουβέντα...

Αν έρχονται τα καλύτερα, που υπόσχεται η κυβέρνηση; Υπομονή έως την επόμενη εβδομάδα όπου, οι Τροϊκανοί επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος, για νέες διαπραγματεύσεις. Σύμφωνα με τα όσα είπε αξιωματούχος της Ε.Ε., ενημερώνοντας προχθές τους δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες, ΔΝΤ, Ε.Ε. και ΕΚΤ θεωρούν ότι εάν δεν εφαρμοσθούν οι συμπεφωνημένοι στόχοι για τη δημοσιονομική προσαρμογή και τις διαρθρωτικές αλλαγές, δεν... θα εκταμιευθεί η επόμενη δόση!

Σωθήκαμε (δισ)

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις