Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - Δουλειά με το καλημέρα… από τον νέο πρόεδρο του Αγ. Αθανασίου Σάββα Γανιατίδη
751 αναγνώστες
Σάββατο, 8 Νοεμβρίου 2014
02:49

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ   

 

 

“Πιστοί στις δεσμεύσεις μας, με συνέπεια, υπευθυνότητα και σκληρή δουλειά  ξεκινήσαμε μια  προσπάθεια, να κάνουμε την πόλη μας τον Αγ. Αθανάσιο καλύτερη, να αρχίσουμε να  βελτιώσουμε τη γειτονιά μας και να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών των συμπολιτών μας που μας έδωσαν την εντολή για να διοικήσουμε τα ερχόμενα 5 χρόνια…» μας είπε μιλώντας αποκλειστικά στο blog“takalanta”  ο νέος πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Αγ. Αθανασίου κ. Σάββας Γανιατίδης.

 

***Αφορμή για να ζητήσουμε από τον νέο πρόεδρο να μιλήσει με «takalanta”είναι τα έργα πνοής… που ξεκίνησαν για να διαμορφώσουν καλλωπιστικά τα δημοτικά κτήρια(αντικατάσταση μέρους των εξωτερικών κουφωμάτων του κτιρίου, επισκευή μέρους των εξωτερικών κουφωμάτων του κτιρίου, επισκευή επιχρισμάτων της εξωτερικής τοιχοποιίας, εξωτερικός ελαιοχρωματισμός, διαμόρφωση του χώρου και καθαρισμός και διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου του κτιρίου.)

 ,τον καθαρισμό των σχολείων καθώς επίσης και τα έργα που γίνονται στον κεντρικό δρόμο στο γήπεδο και την κεντρική πλατεία…


 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις