Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2015 - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΟΥΛΑΡΙΩΤΗΣ
743 αναγνώστες
Παρασκευή, 2 Ιανουαρίου 2015
02:18

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ 

 

 

Από τα Διαβατά θα ξεκινήση τον προεκλογικό του αγώνα ο υποψήφιος βουλευτής της ΑΝΕΛ Δημήτρης Σκουλαριώτης

 

Σε αναμονή βρίσκονται τα στελέχη στην ΑΝΕΛ για να  ανακοινώσουν και επίσημα τις λίστες με τους υποψήφιους βουλευτές της σε όλη την επικράτεια στις 56 εκλογικές περιφέρειες της χώρας. Ανάμεσα τους και ένα νέο πρόσωπο στην πολιτική σκηνή της περιοχής μας  ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου ΔΕΛΤΑ Δημήτρης Σκουλαριώτης  ο οποίος παίρνει το βάπτισμα του πυρός στην πολιτική σε μια δύσκολη συγκυρία για την Ελλάδα, στα ψηφοδέλτια του κόμματος στον νομό, που θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στην εκλογική περιφέρεια της  ΄ Β Θεσσαλονίκης .

Μετά την ανακοίνωση  της επίσημης υποψηφιότητας του, ο νέος πολιτευτής Δημήτρης Σκουραριώτης   θα ξεκινήσει τον προεκλογικό του αγώνα από την γενέτειρα του τα Διαβατά για να έχει μια πρώτη συνάντηση με τους κατοίκους του χωριού, για την ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων με τους συμπολίτες του

 Η συγκέντρωση αυτή θα  αποτελέσει το εφαλτήριο της πολλά υποσχόμενης πολιτικής του σταδιοδρομίας.

Στον σύντομο χαιρετισμό του προς τους παριστάμενους, και για το ξεκίνημα της πολιτικής του πορείας, ο κ. Δημήτρης Σκουλαριωτης θα  ζητήσει την στήριξη όλων των συγχωριανών του. Στην συνέχεια θα απαντήσει στις ερωτήσεις που θα του γίνουν  και  θα αφορούν την πολιτική επικαιρότητα και την οικονομική κατάσταση της χώρας. Η εκδήλωση αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε πολύ καλό κλίμα, καθώς πολλοί συνδημότες μας δήλωσαν την στήριξη τους προς τον νεαρό Διαβατιώτη  πολιτικό.

 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις