Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ - Δεύτερος σταθμός στη σημερινή επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη ήταν η Χαλάστρα.
1145 αναγνώστες
Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015
17:56

Αμέσως μετά την επίσκεψή του στη Μητρόπολη, ο κ. Σαμαράς έφτασε στην κεντρική πλατεία της Χαλάστρας, όπου τον καλωσόρισε ένας νεαρός που κρατούσε ανθοδέσμη. Τον κ. Σαμαρά υποδέχτηκε ο δήμαρχος Δέλτα, Μίμης Φωτόπουλος, ενώ παρόντες ήταν οι υποψήφιοι βουλευτές Β' Θεσσαλονίκης του κόμματος.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός είναι και ο ίδιος υποψήφιος στη Β' περιφέρεια της Θεσσαλονίκης. 

Ο κ. Σαμαράς, χαμογελαστός και ευδιάθετος, μπήκε στα περισσότερα καταστήματα που βρίσκονται στην πλατεία και έτυχε θερμής υποδοχής από τους μαγαζάτορες. Μάλιστα, υποστηρικτές της ΝΔ τον κέρασαν ουζάκι με μεζέ και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.Στη συνέχεια, ηλικιωμένος φίλος του κόμματος, συγκινημένος, του είπε: «Πιστεύω ότι από τη Δευτέρα θα είστε και πάλι πρωθυπουργός».Αμέσως μετά, ο κ. Σαμαράς επισκέφθηκε καφενείο της περιοχής, όπου ήπιε τσάι με λεμόνι, ενώ ο πρόεδρος του ΚΑΠΗ Χαλάστρας τού απήγγειλε ένα ποίημα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ αναχώρησε στη συνέχεια για τον Β' Αγροτικό Συνεταιρισμό Χαλάστρας και για το δημαρχείο Δέλτα.

Νωρίτερα, είχε συναντηθεί στη Μητρόπολη με τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο. Ο πρωθυπουργός στις δηλώσεις του ευχαρίστησε τον «φλογερό ιεράρχη», όπως τον χαρακτήρισε, και πρόσθεσε ότι «ο κ. Άνθιμος είναι κήρυκας της Ορθοδοξίας, του Ελληνισμού και της Μακεδονίας».

Από την πλευρά του, ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, αφού καλωσόρισε τον κ. Σαμαρά, του ευχήθηκε καλή επιτυχία και ζήτησε συνεργασία μεταξύ όλων των κομμάτων για το «καλό του ελληνικού λαού».

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού