Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ - ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ - ΓΙΑ ΤΙΣ 100 ΜΕΡΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
613 αναγνώστες
Κυριακή, 1 Μαρτίου 2015
09:26

Πολλοί φίλοι μας ζήτησαν να δημοσιεύσουμε ξανά  την συνέντευξη του δήμαρχου Χαλκηδόνος Γιάννη Τσουκνιδά

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΟΥΚΝΙΔΑΣ:

 

«Δίνουμε βαρύτητα σε ευρωπαϊκά και κοινοτικά προγράμματα, όπου ο Δήμος μας θα προσπαθήσει να ενταχθεί μελλοντικά…»

 

Xristos Theodosiadis

ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ 

ΧΡΗΣΤΟ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ 

Πριν από 17 χρόνια περίπου ο υπογράφοντας τόλμησε να κυκλοφορήσει στην περιοχή την πρώτη εβδομαδιαία εφημερίδα ... το "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ" (φτάνοντας αισίως της 779 εκδώσεις) 

Από τότε η εφημερίδα γνώρισε μεγάλες επιτυχίες υπηρετώντας πάντα αρχές και αξίες σε όλη την μέχρι τώρα διαδρομή της

Όλα αυτά τα χρόνια είχα επίσης την ευκαιρία να γνωρίσω  και σημαντικούς ανθρώπους που καθημερινά δίνουν και την ψυχή τους να πάει μπροστά αυτός ο τόπος

 Ένας  από αυτούς - φίλες και φίλοι- είναι και ο σημερινός μου καλεσμένες με τον όποιον και ξεκινώ ( όχι τυχαία που τον επέλεξα πρώτο)  μια σειρά συνεντεύξεων  

Ο φίλος Γιάννης Τσουκνιδας ( και λέω φίλος γιατί έτσι τον θεωρό) είναι ένα πολιτικό κεφάλαιο για την περιοχή και μετά από 8 χρόνια στο τιμόνι του δήμου Κουφαλίων, ήρθε για δεύτερη φορά ( και ελπίζω και τρίτη )   η δικαίωση και ο κόσμος εκτιμώντας το έργο του , τον ξαναέδωσε το τιμόνι του δήμου Χαλκηδόνος για  να τον διοίκηση για τα επόμενα 5 χρόνια

Αλλά, ας αφήσουμε την φλυαρία και ας δώσουμε τον λόγο στο καλεσμένο μας με την ευκαιρία των 100 πρώτων ημερών στην διοίκηση του νέου δήμου να μας πει  τις πρώτες εκτιμήσεις του …

1.     ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 100 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΣΑΣ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΠΑΡ ΟΛΑ ΤΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΠΩΣ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ;

«Η ενασχόλησή μου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ξεκινάει από το 1994. Η εμπειρία από θέσεις Διοίκησης στον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα πιστεύω ότι για τη σημερινή πολύ δύσκολη συγκυρία, αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα, όπου σε συνδυασμό με θέληση, εργατικότητα, όραμα και χρηστή οικονομική διαχείριση, θα μας βοηθήσει να σταθούμε όρθιοι ως Δήμος, ως Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Όπως πιστεύω ότι και οι δυνατότητες των σημαντικών και έμπειρων Αυτοδιοικητικών στελεχών που συμμετέχουν στο Δημοτικό Συμβούλιο και στην Διοίκηση του Δήμου αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα αυτής της Διοίκησης. Στο χέρι μας είναι λοιπόν με προγραμματισμό και ομόνοια να προχωρήσουμε στην αναπτυξιακή και παραγωγική ανασυγκρότηση του Δήμου μας.

Η προηγούμενη Διοίκηση θα έπρεπε να προχωρήσει σε ενέργειες οργανωτικές και ενωτικές μέσα στα πλαίσια των επιταγών της εποχής και του πνεύματος του Νόμου του Καλλικράτη και να χαράξει το μέλλον και την πορεία του νέου Δήμου.

Μια παλιά οικονομική διένεξη μεταξύ του Δήμου Αγίου Αθανασίου και της ΔΕΥΑ Αγίου Αθανασίου, η οποία δημιουργήθηκε το 2004, δυστυχώς δεν βρήκε το δρόμο της λύσης μέχρι και το 2010, αλλά και η Διοίκηση του νέου Καλλικρατικού Δήμου δεν έδωσε κάποια λύση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η οικονομική υπηρεσία του Δήμου Χαλκηδόνος να δεσμεύσει στις 8/8/2014, είκοσι (20) ημέρες πριν αναλάβει η νέα Διοίκηση, το ΑΦΜ της ΔΕΥΑΧ. Συνέπεια ήταν να “παγώσουν” τα αναπτυξιακά έργα που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ της ΔΕΥΑΧ και η ΔΕΥΑΧ να βρίσκεται σε κίνδυνο να τεθεί υπό εκκαθάριση.

Όπως αντιλαμβάνεστε κ. Θεοδοσιάδη, το σοβαρό αυτό θέμα έπρεπε να λυθεί άμεσα. Με γρήγορες και αποφασιστικές παρεμβάσεις στους φορείς που μας εποπτεύουν, αλλά και με τις ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού συμβουλίου και της ΔΕΥΑΧ, το θέμα λύθηκε, το ΑΦΜ αποδεσμεύτηκε και οι σχέσεις Δήμου-ΔΕΥΑΧ εξομαλύνθηκαν και μπορούμε έτσι να σχεδιάσουμε και να προχωρήσουμε σε έργα του ΕΣΠΑ για τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου μας.

Ένα από τα πιο σημαντικά, το πιο σημαντικό θα πω πρόβλημα, είναι η πολύ κακή οικονομική κατάσταση του Δήμου μας. Έπειτα από  έρευνα που πραγματοποιήθηκε  παρουσίασα, σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την πορεία των οικονομικών των τριών πρώην Δήμων, καθώς και την υφιστάμενη οικονομική κατάσταση η οποία είναι σαφώς δυσμενής. Εδώ αξίζει να αναφέρω ότι το χρέος αγγίζει τα 10.000.000 ευρώ, το οποίο προήλθε από υποχρεώσεις των τριών πρώην Δήμων, τα ανοίγματα της προηγούμενης διοίκησης, αλλά και από τις μειώσεις της τακτικής επιχορήγησης των τελευταίων 2 ετών.

Η Τ.Α. με το Νόμο του Καλλικράτη, επιβαρύνθηκε με πολλές αρμοδιότητες χωρίς την αντίστοιχη μεταφορά των πόρων και δέχθηκε μεγάλες μειώσεις που για τα 2 τελευταία χρόνια ξεπερνούν στα 3.000.000 ευρώ. Για το λόγο αυτό, η διαχείριση του χρέους, χρήζει ιδιαίτερης στρατηγικής και αναγκαίων μεταρρυθμίσεων, αποκλείοντας την αύξηση των δημοτικών τελών.  

Ρητή προεκλογική δέσμευσή μας ήταν επίσης η αναδιοργάνωση και αναβάθμιση της δημόσιας διοίκησης. Διαπιστώθηκε πως ο Οργανισμός Εσωτερικών Υπηρεσιών του Δήμου μας, χρήζει αναγκαίας μεταρρύθμισης γεγονός που θα οδηγήσει σε αναδιοργάνωση των υπηρεσιών. Ήδη μέσα σε 100 ημέρες έγιναν ουσιαστικές αλλαγές σε βασικούς τομείς του Δήμου, καθώς αυτός είναι ήδη «στα κόκκινα» από ποσοτικής πλευράς λόγω μειωμένου ανθρώπινου δυναμικού. Να τονιστεί σε αυτό το σημείο πως ποσοστό ύψους 20% περίπου του προσωπικού στελεχώνεται από άτομα Α.Μ.Ε.Α.

Συνεπώς, είναι απαραίτητη η αξιολόγηση των δομών, έτσι ώστε με αναδιάρθρωση των υπηρεσιών, να συνεχιστεί εφεξής η σωστή και ουσιαστική λειτουργία των υπηρεσιών, καθώς και η καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.»      

2.     ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΙΣ ΑΜΕΣΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ;

«Σας απάντηση ήδη κατά το μέγιστο. Δέσμευση και καθήκον μας είναι να είμαστε συνεχώς και αδιαλείπτως κοντά στους δημότες μας. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με δύο τρόπους. Με την βελτίωση της καθημερινότητάς τους και με την θέληση να επιλύσουμε κάθε ζήτημα που τους αφορά άμεσα και έμμεσα.

Επίσης, δίνουμε βαρύτητα σε ευρωπαϊκά και κοινοτικά προγράμματα, όπου ο Δήμος μας θα προσπαθήσει να ενταχθεί μελλοντικά. Ήδη όμως υπάρχουν και παρελθοντικά έργα ενταγμένα, ή προς ένταξη, σε ΕΣΠΑ και σε άλλα προγράμματα, τα οποία δεν έχουν καταφέρει ακόμη να υλοποιηθούν. Μερικά από αυτά είναι τα έργα αποχέτευσης Νέας Μεσημβρίας, Αδένδρου, της Χαλκηδόνας του Βαθυλάκκου, του Βιολογικού Καθαρισμού Κουφαλίων, του αποχετευτικού του Προχώματος, του Αρδευτικού Νέας Μεσημβρίας και Κουφαλίων, έργα τα οποία πλην του τελευταίου που παραμένει σε αδράνεια από το 2003, προσπαθούμε να ωριμάσουμε μέσα από μελέτες και συνεχείς παρεμβάσεις στην κεντρική διοίκηση, έτσι ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες ολοκλήρωσής τους.

Ήδη για το Αρδευτικό Δίκτυο Κουφαλίων τα νέα είναι ευχάριστα, καθώς προχωράνε πλέον ταχύτερα οι διαδικασίες υλοποίησης της νέας φάσης του έργου, κάτι που θα δώσει επιπλέον ανακούφιση στους αγρότες της περιοχής.

Αναζητούμε και διεκδικούμε προγράμματα για την άμεση αντικατάσταση όλων των λαμπτήρων δημοτικού φωτισμού με λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας. Η πιλοτική εφαρμογή σε Δήμους έχει δείξει ότι μπορούμε να εξοικονομήσουμε πόρους μέχρι και 50% της δαπάνης. Σήμερα, η κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος χρεώνει το Δήμο περίπου 1.000.000 ευρώ κατά έτος, πέραν των ανταποδοτικών τελών που εισπράττει. Μετά την οικονομία που πρέπει να γίνει από όλους τους συντελεστές κατανάλωσης, όπως είναι Δημόσια κτίρια, κοινόχρηστοι χώροι, σχολεία, γήπεδα, Σύλλογοι, κλειστά γυμναστήρια, δυο είναι οι λύσεις. Η μία είναι η αύξηση των δημοτικών ανταποδοτικών τελών. Αυτήν την απορρίπτουμε. Επομένως, επιλέγουμε μαζί με την χρηστή οικονομική διαχείριση των ενεργειακών πόρων,  και την άμεση αλλαγή των λαμπτήρων σε LED.

Η προσπάθειά μας, θα συνεχίσει με τη δυνατότητα χρήσης ηλιακής ενέργειας και στα δημοτικά κτίρια.     

Εκείνο δε, που αποτελεί άμεση προτεραιότητά μας η διεκδίκηση πόρων καθώς και η εύρεση χρηματοδοτήσεων, στρατηγικές που θα μειώσουν το χρέος του Δήμου. Στόχος μας είναι η μείωση του χρέους σε βάθος πενταετίας. Ήδη καταφέραμε να εντάξουμε σε πρόγραμμα ληξιπρόθεσμες οφειλές ύψους 600.000 ευρώ περίπου, όπου και θα εξοφληθούν άμεσα.» 

 

3.     ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΡΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ, ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ;

«Οι δεσμεύσεις μας οι προεκλογικές ήταν λίγες και ξεκάθαρες, γνωρίζοντας τις οικονομικές δυνατότητες του Δήμου μας, αλλά και το περιβάλλον της χώρας μας γενικότερα. Δεσμευτήκαμε προεκλογικά 1) την αναδιοργάνωση των υπηρεσιών του Δήμου, για ένα παραγωγικό και λειτουργικό Δήμο προς όφελος των δημοτών, 2) την καθημερινότητα του πολίτη σε όλες τις εκφάνσεις της, ώστε να την αναβαθμίσουμε, να την κάνουμε πιο ανθρώπινη με τα μέσα και τις δυνατότητες που έχουμε, 3) γνωρίζοντας ότι οι μόνοι οικονομικοί πόροι στους οποίους μπορούμε να στηρίξουμε έργα ανάπτυξης και βελτίωσης της ποιότητας των Δημοτών μας είναι τα Ευρωπαϊκά προγράμματα, προσπαθούμε μέσα από αυτά να διεκδικήσουμε τα παραπάνω.

Στο διάστημα των 100 ημερών, μέσα σε δύσκολες συνθήκες, μπορέσαμε να προχωρήσουμε αρκετά και σημαντικά θέματα, μέσα από συλλογική δουλειά, συνεργασία και αλληλεγγύη, έχοντας ως σύμβουλο τον «καλό μας εαυτό». Ο δρόμος είναι μακρύς και ανηφορικός, αλλά έχουμε την θέληση και την επιμονή να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας έδειξαν οι συνδημότισσες και συνδημότες μας.»   

 

4.     ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ, ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ;

«Ο Δήμος Χαλκηδόνος ως επαρχιακός δήμος απολαμβάνει σαφώς λιγότερες χρηματοδοτήσεις σε σύγκριση με έναν αστικό Δήμο. Οι κρατικές επιχορηγήσεις έχουν μειωθεί τα τελευταία 2 χρόνια κατά 50%, ενώ προβλέπονται συνεχείς μειώσεις. Μεταξύ άλλων, ο Δήμος Χαλκηδόνος καλείται επίσης να συντηρήσει, δυστυχώς ανεπαρκώς, την ύπαρξη 18 γηπέδων, 8 κλειστών γυμναστηρίων και 1 κολυμβητηρίου, καθώς και να υποστηρίξει τους 20 πολιτιστικούς συλλόγους. Όπως καταλαβαίνετε, τα ανταποδοτικά δεν επαρκούν πλέον για την αποπληρωμή των οφειλών των αθλητικών εγκαταστάσεων, πόσο μάλλον των δημοτικών και των σχολικών.»

 

5.     ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ 100 ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΑΣ, ΒΡΕΘΗΚΑΤΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΤΗΣ 6ΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ. ΤΙ ΖΗΤΗΣΑΤΕ, ΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΤΕ, ΤΙ ΠΡΟΣΜΟΝΕΙΤΕ; ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΤΑΚΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ;

«Πράγματι μιλάμε για ένα γεγονός φυσικής καταστροφής. Από την πρώτη στιγμή ήμασταν στον τόπο της καταστροφής και προσπαθούσαμε να βρούμε λύσεις ώστε και να αποκαταστήσουμε το πρόβλημα, αλλά και να το ενισχύσουμε σωστά ώστε να μην δημιουργηθούν επιπλέον σοβαρά προβλήματα σε μια ενδεχόμενη νεροποντή.

Ευτυχώς, στην προσπάθειά μας αυτή είχαμε την συμβολή και φυσική παρουσία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Γιαννιτσών, καθώς και πολλούς άλλους φορείς και παράγοντες οι οποίοι συνέδραμαν ενεργά. Το ίδιο ακόμη βράδυ αιτηθήκαμε και διεκδικήσαμε να καταστεί ο Δήμος μας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, όπως και από την επόμενη κιόλας ημέρα βρεθήκαμε κοντά στις αρμόδιες υπηρεσίες ώστε να λάβει ο Δήμος και οι δημότες μας τα αναγκαία χρηματοδοτικά εργαλεία για την αποκατάσταση των ζημιών.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα εγκρίθηκε η πρώτη έκτακτη εισφορά ύψους 586 ευρώ/οικογένεια για τις αναγκαίες βιοτικές ανάγκες των δημοτών μας. Και προσπαθούμε συνεχώς για άμεσες χρηματοδοτήσεις τόσο για τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν σε περιοχές του Δήμου όσο και για έργα που θα ενισχύσουν την αντιπλημμυρική θωράκισή του σε μελλοντικές φυσικές καταστροφές.

Οι δε δημότες μας, θα ενημερώνονται συνεχώς για τις εξελίξεις όπως και για την δεύτερη χρηματική πίστωση που θα τους καταβληθεί αργότερα, για την οποία σας διαβεβαιώνω πως γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες, αλλά και πιέσεις προς την κεντρική διοίκηση.»

 

 

6.     ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΖΙ; ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΑΖΙ;

«Προσπαθούμε για το καλό του Δήμου και των Δημοτών και τούτο πιστεύουμε πως είναι άμεσα αντιληπτό και από την στελέχωση του προσωπικού. Εμείς κάνουμε το ανθρωπίνως δυνατό, με εργατικότητα και ομόνοια σε όλα τα επίπεδα, ώστε να μετατρέψουμε ένα δήμο στην υπηρεσία των δημοτών. Αυτό άλλωστε ήταν και παραμένει δέσμευσή μας.

Η σημερινή διοίκηση αποτελείται από έμπειρα και επιστημονικά καταξιωμένα άτομα, τα οποία ενισχύουν την εφαρμογή αυτής της νέας πολιτικής. Πιστεύω όμως ότι αυτό που μας διακρίνει περισσότερο, είναι η αγάπη και αφοσίωση στον πολίτη και το Δήμο. Όπως προείπα, ο δρόμος είναι μακρύς και ανηφορικός. Τίποτα δεν γίνεται χωρίς σκληρή δουλειά, σωστό νοικοκύρεμα και θέληση για συνεργασία και ομόνοια.

Σε αυτήν την προσπάθεια θα πρέπει να πορευτούμε: συμπολίτευση, αντιπολίτευση και προσωπικό. Σκοπός και στόχος είναι ένας και μοναδικός σε αυτήν την δύσκολη εποχή σχεδόν για το σύνολο των δημοτών “η βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών μας”.

Οφείλουμε πρώτιστα να σεβόμαστε τον εαυτό μας, ώστε να μας σεβαστούν οι δημότες μας. Σας εγγυώμαι πως κάθε ειλικρινής πρωτοβουλία θα αποτελεί πλεονέκτημα για το Δήμο μας.

Για αυτό και είναι ευπρόσδεκτη κάθε αντικειμενική κριτική, η οποία όμως δεν θα δημιουργεί πισωγυρίσματα σε μια εποχή που πλέον οι περιστάσεις απαιτούν σοβαρότητα και υπευθυνότητα.»

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω  ιδιαίτερα τον δήμαρχο Γιάννη Τσουκνιδα για την τιμή που μου έκανε να μου δώσει την πρώτη – αποκλειστική – συνέντευξη του  σαν δήμαρχος ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ και να του ευχηθώ δύναμη , υγεία και πολιτικές και προσωπικές επιτυχίες… 

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ: 
"ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ"

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις