Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ - Σέρβοι Δήμαρχοι στο Δήμο Δέλτα για συνεργασία
506 αναγνώστες
Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2015
14:46

Delta Servoi 26 2 2015 1

Σέρβικη αποστολή αυτοδιοικητικών στελεχών απο την Περιφέρεια της Sumadija & Pomoravlje υποδέχθηκε στο Δήμο Δέλτα ο Δήμαρχος Μίμης Φωτόπουλος σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Νομού Θεσσαλονίκης - ΑΝΕΘ ΑΕ. Παρόντες ήταν επίσης ο Γενικός Διευθυντής της ΑΝΕΘ Βασίλης Παπαβασιλείου, ο Αντιδήμαρχος Χρυσοβαλάντης Παπαγεωργίου, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Δέλτα Γρηγόρης Ζάχος και στελέχη των φορέων.

 

Στην αποστολή συμμετείχαν οι δήμαρχοι των πόλεων Μπατοτσίνα, Ραντίτσα Μιλόσεβιτς, και Παρατσίν, Σάσα Παούνοβιτς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης Λάποβο, Ντέγιαν Κόγιανιτς, καθώς και εκπρόσωποι συλλογικών φορέων επιχειρήσεων της περιοχής και στελέχη της Αναπτυξιακής Εταιρείας της Περιφέρειας Sumadija & Pomoravlje (REDASP).

 

Delta Servoi 26 2 2015 2

 

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου, μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας και αδελφοποίησης μεταξύ των Δήμων, πολιτιστικών ανταλλαγών καθώς και παροχής τεχνογνωσίας σε θέματα γεωργικής ανάπτυξης, ενώ πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σε παραγωγικές μονάδες της περιοχής και στην βιομηχανική ζώνη. Συμφωνήθηκε δε να δημιουργηθεί μία ομάδα εργασίας για να διερευνήσει τις δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ των Δήμων προκειμένου να αξιοποιηθεί το πρόγραμμα Citizens for Europe.

 

Μετά το πέρας της συνάντησης ο Δήμαρχος Μίμης Φωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: "Καλωσορίσαμε στο Δήμο μας τη σερβική αντιπροσωπεία, με την οποία είχαμε ουσιαστική συνεργασία προκειμένου να χτίσουμε σχέσεις για το μέλλον. Εδώ και λίγους μήνες, βήμα βήμα, κάνουμε το Δήμο Δέλτα έναν εξωστρεφή Δήμο, ανοιχτό όχι μόνο για τους Θεσσαλονικείς αλλά και σε διεθνές επίπεδο, μέσα απο συνεργασίες σε ευρωπαϊκά προγράμματα. Έχουμε τα φυσικά πλεονεκτήματα, έχουμε τους ανθρώπους για να σταθούμε ισάξια και ενίοτε να προσφέρουμε γνώση σε θέματα ανάπτυξης, ιδίως αγροτικής".

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού