Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ - Αυτοκτόνησε ο δολοφόνος του τριπλού φονικού στο Ωραιόκαστρο
621 αναγνώστες
Τρίτη, 3 Μαρτίου 2015
22:45

Τέλος στη ζωή του μέσα στις φυλακές Διαβατών έδωσε ο 60χρονος δολοφόνος του Ωραιόκαστρου, που πριν από δύο μήνες, και συγκεκριμένα στις 2 Ιανουαρίου, είχε ξεκληρίσει την οικογένεια του κουνιάδου του, προκαλώντας σοκ στο Πανελλήνιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωταγωνιστής της οικογενειακής τραγωδίας είχε μπει στο σπίτι του κουνιάδου του και είχε σκοτώσει ολόκληρη την οικογένεια με δεκάδες μαχαιριές, μεταξύ αυτών και τον 12χρονο ανιψιό του.

Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, τα κίνητρα της τριπλής δολοφονίας ήταν οικονομικά.

Ο δράστης, Αθανάσιος Καμάρης, εισέβαλε μαινόμενος στη μεζονέτα στην οδό Θεσσαλονίκης 65, στις 2 Ιανουαρίου, κρατώντας στα χέρια του ένα κυνηγετικό μαχαίρι και ένα όπλο.

Μαχαίρωσε και σκότωσε πρώτα τον 55χρονο κουνιάδο του (αδελφό της συζύγου του), Γιώργο Μακρόγλου, ο οποίος βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού.

Στη συνέχεια μετέβη στους επάνω ορόφους, όπου είχαν καταφύγει η 43χρονη γυναίκα του τελευταίου, καθώς και ο 12χρονος γιος του ανδρόγυνου και ανιψιός του. Χωρίς κανέναν δισταγμό, τους σκότωσε και τους δύο με το ίδιο μαχαίρι.

Στη συνέχεια ο δράστης αυτοτραυματίστηκε με το φονικό όπλο και ανέβηκε στον τρίτο όροφο του οικήματος, από το μπαλκόνι του οποίου πήδηξε στο κενό, με σκοπό να θέσει τέλος στη ζωή του.

 

 

oraiokastronews

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις