Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ - Επιστολή του Δήμου Ωραιοκάστρου για τους πυλώνες του Παλαιοκάστρου
724 αναγνώστες
Τετάρτη, 1 Απριλίου 2015
16:32

Επίσημη επιστολή προς Α.Δ.Μ.Η.Ε., Υπουργείο Εσωτερικών, Υπουργείο Περιβάλλοντος και προς τους βουλευτές της Β΄ εκλογικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης, προκειμένου να ενημερωθούν για το θέμα της απομάκρυνσης των πυλώνων της γραμμής του Παλαιοκάστρου, έστειλε κατόπιν αιτήματος της Ομάδας Πρωτοβουλίας κατοίκων Παλαιοκάστρου/Ωραιοκάστρου για την απομάκρυνση των πυλώνων υψηλής τάσης από τις κατοικημένες περιοχές του Παλαιοκάστρου, ο Δήμος Ωραιοκάστρου. Δυστυχώς οι επιστολές και τα ψηφίσματα δεν αρκούν, δεν αρκούν οι καταγγελίες και οι προθέσεις, ακόμη κι αν δεχτούμε ότι αυτές είναι ειλικρινείς και όχι υποκριτικές. Η ενεργός συμμετοχή όλων μας και η κοινή αντίσταση είναι ο ισχυρότερος σύμμαχος στην προσπάθεια απομάκρυνσης. Παραμένουμε στις επάλξεις.

Σας παραθέτουμε την επιστολή του Δήμου.

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

dimarxos@oraiokastro.gr

Τηλ. επικ. 2313304002

Fax. 2310697897

 

ΠΡΟΣ

 

1) ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

(ΑΔΜΗΕ)

2) ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

3) ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ,

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 

 

 

 

Ωραιόκαστρο 27/03/15

                                                                          Αρ. Πρωτ.: 6288

 

Θέμα: Ενημερωτική επιστολή αναφορικά με το θέμα της απομάκρυνσης των πυλώνων της γραμμής του Παλαιοκάστρου (δήμος Ωραιοκάστρου)

 

Ένα από τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στο Παλαιόκαστρο του δήμου Ωραιοκάστρου είναι η ύπαρξη πυλώνων και εναέριων γραμμών μεταφοράς ρεύματος υψηλής τάσης της ΔΕΗ. Οι πυλώνες διέρχονται μέσα από τις κατοικημένες περιοχές, μάλιστα σε απόσταση μόλις λίγων μέτρων από τις οικίες και τα σχολεία της εν λόγω περιοχής, γεγονός που ελλοχεύει κινδύνους για την υγεία των κατοίκων.

 

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τις έντονες αντιδράσεις από πλευράς κατοίκων, οι οποίοι έχουν απευθυνθεί κατά καιρούς τόσο στους εκάστοτε αρμόδιους υπουργούς, βουλευτές της Β’ εκλογικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης, προέδρους και διευθύνοντες συμβούλους της ΔΕΗ. Αρχικό και πάγιο αίτημά τους ήταν η απενεργοποίηση και η απομάκρυνση της συγκεκριμένης γραμμής.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Α.Δ.Μ.Η.Ε. προς τους κατοίκους, η μονάδα στην Άσσηρο που θα αντικαταστήσει τη συγκεκριμένη γραμμή του Παλαιοκάστρου είναι έτοιμη, ωστόσο, η ενεργοποίησή της καθυστερεί για διαδικαστικούς λόγους.

 

Οι κάτοικοι απευθύνθηκαν στη δημοτική αρχή και ζήτησαν τη βοήθειά μας για την εξεύρεση λύσης στο χρόνιο αυτό πρόβλημα. Ως εκ τούτου ζητούμε να μας ενημερώσετε γραπτώς για τις ενέργειες που είστε διατεθειμένοι να προβείτε για την απομάκρυνση των πυλώνων αλλά και σε ποιο στάδιο βρίσκεται η απενεργοποίηση και η απομάκρυνση της συγκεκριμένης γραμμής.

                                                 Ο Δήμαρχος

 

                                          Aστέριος  Γαβότσης

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού