Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ - Μ. Φωτόπουλος: «Να ονειρεύεστε ένα καλύτερο μέλλον για εσάς και για την πατρίδα μας»
587 αναγνώστες
Τρίτη, 7 Απριλίου 2015
18:05

Τους επιτυχόντες στα Ανώτατα και Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα που είναι απόφοιτοι σχολείων του Δήμου Δέλτα, τίμησε την Κυριακή ο Δήμαρχος Μίμης Φωτόπουλος. Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου απονεμήθηκαν βραβεία στους νέους φοιτητές.

 

Παρόντες, μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση ο βουλευτής Θ. Καράογλου, οι Αντιδήμαρχοι Ευ. Βαμβάκος, Β. Παπαγεωργίου και Αθ. Παππάς, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαριάνθη Δημοπούλου, ο Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Χ. Παπαπανάγος, οι Πρόεδροι Σχολικών Επιτροπών α’ βάθμιας Γ. Αγγουράς και β’ βάθμιας Κ. Δουζδαμπάνης, ο Πρόεδρος του ΚΠΟΔΔ Γρ. Ζάχος, η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΔ Ελ. Μπαλογιάννη, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι των Δημοτικών Διαμερισμάτων.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Μ. Φωτόπουλος συνεχάρη γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς για τον αγώνα «που οδηγεί στη γνώση μέσω της εκπαίδευσης, που είναι το μεγαλύτερο εφόδιο ειδικά στη σημερινή εποχή, στην εποχή της κρίσης αλλά και των ανοιχτών συνόρων»

Απευθυνόμενος στους νέους φοιτητές τους προέτρεψε να μη στέκονται στα εμπόδια που εμφανίζονται μπροστά τους, αλλά να ονειρεύονται. «Να ονειρεύεστε ένα καλύτερο μέλλον για εσάς και για την πατρίδα μας. Τα δικά σας όνειρα είναι χρήσιμα για όλους μας. Να είστε βέβαιοι ότι αυτά τα όνειρα τα χρειαζόμαστε όλοι» είπε μεταξύ άλλων. 

 

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ - Πανηγυρική εκδήλωση αφής της Αλεξάνδρειας Φλόγας στο Δήμο Δέλτα

 

teleti afis 7 4 2015

 

«Φέτος, ο Δήμος Δέλτα συμμετείχε για πρώτη φορά τόσο ενεργά στο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος. Γιατί πιστεύουμε στο αθλητικό ιδεώδες και στην κοινωνική δυναμική του αθλητισμού, την οποία οφείλει να υπηρετεί η τοπική αυτοδιοίκηση. Γιατί ο Μαραθώνιος, φέρει το όνομα ενός από τα πιο αναγνωρισμένα πρόσωπα της ιστορίας, του Μεγάλου Αλεξάνδρου, και στέλνει ένα ιδιαίτερο μήνυμα για την ελληνικότητα της φιλόξενης Μακεδονίας μας, προάγοντας ταυτόχρονα το διάλογο μεταξύ των πολιτών και των πολιτισμών του κόσμου.

Γιατί θέλουμε ένα Δήμο εξωστρεφή με ενεργό συμμετοχή του στα μεγάλα γεγονότα που συμβαίνουν στην ευρύτερη περιοχή». Με αυτά τα λόγια ο Δήμαρχος Δέλτα υποδέχθηκε την Αλεξάνδρεια Φλόγα στο Δημοτικό Διαμέρισμα Διαβατών και στο Μνημείο των Ποντίων, το Σάββατο 4 Απριλίου, στο πλαίσιο της Λαμπαδηδρομίας για την προετοιμασία του 10ου Διεθνή Μαραθώνιου Μέγας Αλέξανδρος.

Μάλιστα ο Μ. Φωτόπουλος θυμήθηκε τον Φειδιπίδη που έτρεξε από το Μαραθώνα στην Αθήνα για να αναγγείλει τη νίκη των Ελλήνων κατά των εισβολέων Περσών, καταγράφοντας τον πρώτο μαραθώνιο δρόμο. «Φέρνει στο νου τη θριαμβική κραυγή του ‘‘Νενικήκαμεν…’’» είπε, «δηλαδή την ελπίδα ότι με αγώνα και προσπάθεια μπορούμε να σταθούμε όρθιοι. Και σήμερα και αύριο και πάντα!».

Παρόντες, μεταξύ άλλων, οι Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Δέλτα, καθώς και ο παραολυμπιονίκης στην Άρση Βαρών Δημήτρης Ανατολίτης. Η τελετή πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή του Συστήματος Προσκόπων Διαβατών καιυπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Νέων Σίνδου, ενώ χόρεψαν ο Σύλλογος Μικρασιατών «Ηρόδοτος», το Χορευτικό Συγκρότημα Ιωνίας και ο Σύλλογος Ποντίων Διαβατών.

Νωρίτερα, αφή της Αλεξάνδρειας Φλόγας πραγματοποιήθηκε στην είσοδο του Στρατοπέδου Π. Λεβαντή από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μαριάνθη Δημοπούλου, υπό την ανάκρουση του εθνικού ύμνου. Παρόντες, εκτός από πολίτες του Δήμου, ο εκπρόσωπος του Γ’ ΣΣ Ταξίαρχος Χρήστος Ντόβας Διοικητής του 723 Τάγματος Μηχανικού Αντισυνταγματάρχης Νικόλαος Γαλιός. 

 

*Το φωτογραφικό υλικό ανήκει στον Χρήστο Τσομπάνη

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις