Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ - Δήλωση Δημάρχου Μ. Φωτόπουλου για την απόφαση του τακτικού Συνεδρίου της ΚΕΔΕ
521 αναγνώστες
Τετάρτη, 13 Μαΐου 2015
02:45

Σχολιάζοντας την απόφαση του Τακτικού Συνεδρίου της ΚΕΔΕ, ο Δήμαρχος Μίμης Φωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:"Η απόφαση της ΚΕΔΕ δεν αποτελεί "ένα ηχηρό" όχι των Δημάρχων προς την κυβέρνηση της χώρας. Είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τα πάντα εφόσον το χρειάζεται η πατρίδα. Και είμαστε σαφείς σε αυτό. Ωστόσο στη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό ζητήσαμε να γίνουν κάποιες ενέργειες που θα διασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία των Δήμων, έναντι της κοινωνίας. Αυτά δεν έγιναν και έτσι οδηγηθήκαμε στην απόφαση του Τακτικού Συνεδρίου της ΚΕΔΕ.Εμείς ώς Δήμαρχοι, ώς οι αιρετοί που ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή με τον πολίτη, έχουμε χρέος να φροντίσουμε για τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής. Εάν οι Δήμοι, στερούμενοι και τελευταίων πόρων αδυνατούν να συντηρήσουν δομές όπως τα σχολεία, την κοινωνική πρόνοια ή τα νηπιαγωγεία και τους Παιδικούς Σταθμούς, τότε δε θα μείνει τίποτε. Ελπίζω ότι το ταχύτερο η Κυβέρνηση θα νομοθετήσει το κατάλληλο πλαίσιο προστασίας της Αυτοδιοίκησης και της κοινωνικής συνοχής για να μπορεί να προχωρήσει η μεταφορά των αποθεματικών στην Τράπεζα της Ελλάδος."

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού