Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑ - Μήνυμα Δημάρχου Μ. Φωτόπουλου για τις πανελλαδικές εξετάσεις.
845 αναγνώστες
Κυριακή, 17 Μαΐου 2015
01:18

Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ο Δήμαρχος Μίμης Φωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

«Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, θέλω να ευχηθώ σε όλους τους υποψηφίους καλή δύναμη. Να προσέλθουν ήρεμοι, με τη βεβαιότητα ότι τίποτα δεν τελειώνει με τις εξετάσεις αυτές, ότι η ζωή είναι μπροστά τους. Και με την πίστη ότι μπορούν να καταφέρουν τα πάντα, αρκεί να το θελήσουν.

Ο αγώνας των παιδιών και των γονέων τους για την κατάκτηση των ανοιχτών οριζόντων της γνώσης, είναι ιερός και πρέπει να τον σεβόμαστε –πρώτα από όλους η πολιτεία: ενισχύοντας τα πανεπιστήμιά μας όσον αφορά στην ερευνητική και διδακτική τους ισχύ, προσδίδοντας αξία στα πτυχία σε σχέση με την αγορά εργασίας. Ιδιαίτερα στην εποχή της οικονομικής κρίσης, αυτής που εδώ και 5 χρόνια διώχνει το καλύτερο ανθρώπινο δυναμικό από τη χώρα που μεταναστεύει αναζητώντας καλύτερη τύχη, είναι χρέος μας. Και το λέω με βαθιά συναίσθηση της ευθύνης της δικής μου γενιάς για τη σημερινή κατάσταση αλλά και για την ανατροπή της.

Ένα λόγο καλό αξίζουν φυσικά και οι εκπαιδευτικοί, όσοι πασχίζουν καθημερινά να μεταδώσουν τη γνώση στα παιδιά, τα εφόδια για να προοδεύσουν στη ζωή τους. Γνωρίζω καλά ότι οι μέρες των Πανελλαδικών Εξετάσεων είναι μέρες αγωνίας και γι’ αυτούς.

Εύχομαι οι κόποι όλων να δικαιωθούν. Καλή επιτυχία!».  

 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις