Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Πίσω από τα … φαινόμενα !!!.
556 αναγνώστες
Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015
22:09

Δημοτικό Συμβούλιο χθες 
βράδυ, του Δήμου 
Χαλκηδόνος, με 16 θέματα 
αρκετά σημαντικά....


 

Την παράσταση «έκλεψε» το θέμα προ ημερήσιας διάταξης για τις τιμές των τραπεζοκαθισμάτων.Πολλοί ιδιοκτήτες καφέ ιδίως από την Χαλκηδόνα ,κατέκλυσαν την αίθουσα του Συμβουλίου, ζητώντας διευκρινήσεις από τον Αντιδήμαρχο οικονομικών σχετικά με τις νέες τιμές που καλούνται να πληρώσουν ,για την κατάληψη πεζοδρομίου. Αυτό που μου έκανε προσωπικά ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι από «λάθος» των αρμοδίων υπηρεσιακών υπαλλήλων ,η χρέωση από το 2011 και μετά ,είχε υπολογιστεί με λανθασμένο τρόπο !!!.Τώρα αναγκάζονται βάση της ισχύουσας νομοθεσίας να ρυθμίσουν  και να εφαρμόσουν επακριβώς τον νόμο. Με την σειρά τους οι ιδιοκτήτες καφέ θεωρούν ότι η νέα ρύθμιση θα φέρει «αύξηση» των εισφορών.

Θετική κατ εμε ήταν η παρέμβαση και του κ.Γ.Πρασσά και του κ.Β.Κωνσταντινίδη επροσώπων των ιδιοκτητών στην χθεσινή συζήτηση.


Η νέα ισχύουσα τιμή του 1,20 όπως ανεφέρθη από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών ,θα είναι από δω και στο εξής η νομοθετική «βάση» της χρέωσης.

Θετική εντύπωση που προκάλεσε η τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβούλου της Συμπολίτευσης Ι.Παπαμιχαήλ , ο οποίος θεωρώ ότι θα είναι και μία ανερχόμενη δύναμη στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.


Με ολοκληρωμένες επίσης θέσεις και απόψεις ο Δημοτικός Σύμβουλος κ.Ι.Βλαικούδης και ο Αντιδήμαρχος κ.Ε.Λαγογιάννης.

Στην θέση του παραιτηθέντος Δημοτικού Συμβούλου κ.Σ.Χρηστίδη

της παράταξης του Δημάρχου Ι.Τσουκνιδά , είδαμε τον νέο Δημοτικό Σύμβουλο κ.Ε.Κατσώρα.

 

***Βολές αρκετές είχαμε και από την αντιπολήτευση!!!.«Δεν μπορεί να ξεφύγει από τις «συνιστώσες» που τον βαραίνουν» ,ανέφερε ο Κ.Φ.Κυριακίδης για τον Δήμαρχο Ι.Τσουκνιδά, λαμβάνοντας την απάντηση από τον Δήμαρχο ότι στην παράταξη του δεν υπάρχουν και δεν υπήρχαν ποτέ «συνιστώσες»!!!.

Πολύ «αιχμηρός» σε πολλά ζητήματα  και ο κ.Α.Αραμπατζής ,

ο οποίος από ότι βλέπω έχει πολλές συναινετικές θέσεις με την διοίκηση του Δήμου.

 

***παράταση ενός μηνός πήρε η ρύθμιση χρεών όπως ανεφέρθη από τον Δήμαρχο στο Δημοτικό Συμβούλιο.

 

*** πολλές εκδηλώσεις θα υπάρχουν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Την Παρασκευή 29 Μαΐου στο πάρκο Κουφαλίων μουσική βραδιά με την εξαιρετική τραγουδίστρια Φωτεινή Δάρρα. Στό πιάνο ο εξαίρετος μαέστρος από τα Κουφάλια κ.Γ.Παπαχριστούδης που διαπρέπει μουσικά στην Αθήνα.

Το Σάββατο 30 Μαΐου μουσική συναυλία με την μεικτή χορωδία Κουφαλίων «στο μπαλκόνι των αστεριών».

Οι δύο αυτές εκδηλώσεις ,και αρκετές ακόμη είναι στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Χαλκηδόνος «ΑΝΤΡΙΑΔΑ 2015».

 

***επίσης την Δευτέρα ημέρα του Αγ.Πνεύματος το «ΙΕΡΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΡΩΜΥΛΙΑΣ» ,στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του, στην έδρα των εγκαταστάσεων του (Λειβαδίιτσα Ν.Πέλλης), θα έχει σειρά εκδηλώσεων , με βυζαντινή χορωδία, αποκαλυπτήρια μνημείου μακεδονομάχων, παραδοσιακό κουρπάνι, και χορευτικούς συλλόγους από όλη την επικράτεια.

Κ.Σαραφίδης

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις