Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΞΕΚΙΝΑ Η ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ Οι συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης... βγαίνουν στο Θερμαϊκό
640 αναγνώστες
Παρασκευή, 29 Μαΐου 2015
15:02

Ενεργοποιείται από το πρωί του Σαββάτου η θαλάσσια σύνδεση του λιμανιού της συμπρωτεύουσας με το Λευκό Πύργο, την Περαία, τους Νέους Επιβάτες και την Αγία Τριάδα, για τη θερινή περίοδο.

Οι συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης... βγαίνουν στο Θερμαϊκό

Τα δρομολόγια της θαλάσσιας συγκοινωνίας στον Θερμαϊκό ξεκινά, αύριο, ο «Κωσταντής», το πρώτο από τα τρία πλοιάρια που θα μεταφέρουν, φέτος, επιβάτες από το λιμάνι μέχρι και τους Νέους Επιβάτες.

Το πλοιάριο πλέει, σήμερα, με προορισμό τη Θεσσαλονίκη και αύριο, στις 10 το πρωί, θα σηκώσει άγκυρα από το λιμάνι της πόλης.

Μέχρι τις 25 Ιουνίου θα πραγματοποιεί πέντε δρομολόγια τη μέρα ενώ από τις 25 και μετά, που αναμένονται στη Θεσσαλονίκη και τα καραβάκια «Θερμαϊκός 1» και «Άγιος Γεώργιος», τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται ανά ώρα, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.

«Φέτος περιμένουμε αύξηση των επιβατών κατά 10 με 15% καθώς η περσινή περίοδος έκλεισε αρκετά καλά και ο κόσμος αρχίζει να μαθαίνει σταδιακά και αυτό το είδος συγκοινωνίας» εξηγεί ο πλοιοκτήτης Μανώλης Kάιλας.

Όπως έγινε γνωστό, τα καραβάκια θα ξεκινούν από τον χώρο του λιμανιού, θα κάνουν στάση στο Λευκό Πύργο και θα έχουν τελικό προορισμό το λιμάνι των Νέων Επιβατών με ολιγόλεπτη στάση στον προβλήτα της Περαίας. Ορισμένα δρομολόγια θα κάνουν στάση και στην Αγία Τριάδα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις