Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΤΟΠΙΚΌ ΠΑΡΑΣΚΉΝΙΟ...!
708 αναγνώστες
Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2015
15:03

 

 

ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ 

 

 

Η στήλη και ο υπογράφοντας δέχτηκαν πολλά παράπονα από συμπολίτες μας για βιομηχανία που δεν λειτουργεί τον βιολογικό καθαρισμό με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα στο περιβάλλον…!!!!!!!


Αλήθεια κάποιοι – που κόπτονται  για νομιμότητα – δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Χαλκηδόνος δεν το βλέπουν το πρόβλημα ;;;;;

 

Υπάρχει μήπως κάποια οικολογική οργάνωση στην περιοχή μας να επιλυθεί του θέματος...;

 

Η ένας σοβαρός Εισαγγελέας…;

 

 

ΜΙΑΣ και το έφερε η συζήτηση, στα μπλόκα του ερχόμενου χειμώνα, θα έχουν ενδιαφέρον οι συζητήσεις του φίλου μου προέδρου της ΕΑΣ Θεσσαλονίκης κ.Χ.  Τσιχίτα  με τους δημοσιογράφους των αθηναϊκών ΜΜΕ…

 

ΣΥΜΦΩΝΑ με πληροφορίες μας, για τη φορολόγηση των αγροτών οι διαπραγματεύσεις κυβέρνησης – θεσμών/τρόικας είναι σε πλήρη εξέλιξη με την ελληνική πλευρά να δίνει «σκληρή» μάχη για να «ελαφρύνει» - όσο είναι εφικτό – το τελικό «πακέτο»

 

Υπερψηφίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου η πρόταση τουδημάρχου, Αστέριου Γαβότση για την εγκατάσταση του τερματικού σταθμού του ΜΕΤΡΟ γραμμής δυτικής Θεσσαλονίκης στα όρια του δήμου μας. 

 

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ο κ. Γαβότσηςενημέρωσε το σώμα σχετικά με την επιστολή που απέστειλε στις 28-7-2015 η δημοτική αρχή στον πρόεδρο της Εταιρίας «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε».

 

Στην εν λόγω επιστολή αναφέρεται η επιθυμία της διοίκησης του δήμου να εξεταστεί σοβαρά ενόψει της εξεταζόμενης επέκτασης του μετρό προς τη δυτική Θεσσαλονίκη, η χωροθέτηση του τερματικού σταθμού στο χώρο του υφιστάμενου αμαξοστασίου του ΟΑΣΘ, ενός χώρου που, όπως δήλωσε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, συγκεντρώνει όλες τις αναγκαίες προϋποθέσεις και είναι ο πιο κατάλληλος χώρος, καθώς δίνει τη δυνατότητα για χωροθέτηση μεγάλου πάρκινγκ, που θα εξυπηρετεί περισσότερους από 100.000 πολίτες.

 

Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές για δωρεάν εισαγωγή στους παιδικούς σταθμούς και στα ΚΔΑΠ της ΔΗΚΕΩ μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ ξεκινούν αύριο και θα διαρκέσουν έως τις 18/8/2015. Οι δομές παροχής φροντίδας και φιλοξενίας νηπίων και παιδιών είναι οι παιδικοί σταθμοί Λητής, Δρυμού, Μελισσοχωρίου και τα ΚΔΑΠ Ωραιοκάστρου, Λητής, Πενταλόφου.

 

Πληροφορίες για τη συμπλήρωση των αιτήσεων στο γραφείο της διοίκησης ΔΗΚΕΩ (Κτίριο Παύλος Μελάς-ΚΑΠΗ Παλαιοκάστρου) και στα τηλ. 2310697755- 2310020970.

 

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου ζητά συνάντηση με τους δημάρχους Θεσσαλονίκης, Κορδελιού – Ευόσμου και Δέλτα για να συζητήσουν την ενδεχόμενη εγκατάσταση διοδίων.

 

Από την Τετάρτη 5 Αυγούστου έως και την Τρίτη 18 Αυγούστου στον δήμο ΔΕΛΤΑ μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής όσοι ενδιαφέρονται για τη δωρεάν φιλοξενία των παιδιών τους σε παιδικούς σταθμούς, μέσω του προγράμματος του ΕΣΠΑ.

 

 

Η αίτηση συμμετοχής των ενδιαφερομένων γυναικών, θα ξεκινήσει να διατίθεται μόνο σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α (www.eetaa.gr), της Ε.Υ.Δ. του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης (www.epanad.gov.gr) και της Κ.Ε.Δ.Ε. (www.kedke.gr) από τις 4/8/2015. Οι αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλλονται ταχυδρομικά ή με κούριερ.

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις