Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Να εγκατασταθεί ο τερματικός σταθμός του μετρό (γραμμή δυτικής Θεσσαλονίκης) στα όρια του δήμου ζητά ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου
596 αναγνώστες
Κυριακή, 9 Αυγούστου 2015
19:41

 

Υπερψηφίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου η πρόταση τουδημάρχου, Αστέριου Γαβότση για την εγκατάσταση του τερματικού σταθμού του ΜΕΤΡΟ γραμμής δυτικής Θεσσαλονίκης στα όρια του δήμου μας. Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ο κ. Γαβότσηςενημέρωσε το σώμα σχετικά με την επιστολή που απέστειλε στις 28-7-2015 η δημοτική αρχή στον πρόεδρο της Εταιρίας «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε».

 

Στην εν λόγω επιστολή αναφέρεται η επιθυμία της διοίκησης του δήμου να εξεταστεί σοβαρά ενόψει της εξεταζόμενης επέκτασης του μετρό προς τη δυτική Θεσσαλονίκη, η χωροθέτηση του τερματικού σταθμού στο χώρο του υφιστάμενου αμαξοστασίου του ΟΑΣΘ, ενός χώρου που, όπως δήλωσε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, συγκεντρώνει όλες τις αναγκαίες προϋποθέσεις και είναι ο πιο κατάλληλος χώρος, καθώς δίνει τη δυνατότητα για χωροθέτηση μεγάλου πάρκινγκ, που θα εξυπηρετεί περισσότερους από 100.000 πολίτες.

 

«Το αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ βρίσκεται στα όρια του δήμου

Ωραιοκάστρου με τον δήμο Παύλου Μελά και συγκεκριμένα επί της οδού Θερμαϊκού, στο οποίο καταλήγουν για μετεπιβίβαση όλες οι γραμμές ΟΑΣΘ της λεκάνης του Λαγκαδά. Τονίσαμε ιδιαίτερα στην επιστολή μας ότι ο δήμος Ωραιοκάστρου, με τη νέα αρχιτεκτονική της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, συνενώθηκε με τους δήμους Καλλιθέας και Μυγδονίας και ο πληθυσμός του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου ξεπερνά πλέον τις 50.000», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Γαβότσης και επεσήμανε ότι η διοίκηση του δήμου ευελπιστεί

στη συνεργασία με την εταιρία «ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.». «Είμαστε πεπεισμένοι ότι η πρότασή μας θα τύχει θετικής αντιμετώπισης από όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες και ζητάμε από το δημοτικό συμβούλιο να αποφασίσει καταφατικά για την υποβολή του παραπάνω αιτήματος», είπε ο κ. Γαβότσης.

 

Αμέσως μετά το δημοτικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου αποφάσισε ομόφωνα την έγκριση υποβολής αιτήματος προς τα αρμόδια υπουργεία, φορείς και υπηρεσίες για την εξέταση εγκατάστασης του τερματικού σταθμού του ΜΕΤΡΟ γραμμής δυτικής Θεσσαλονίκης στα όρια των δήμων Ωραιοκάστρου και Παύλου Μελά.

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις