Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Ομάδα Εθελοντικής Δράσης για τα Αδέσποτα ζώα
470 αναγνώστες
Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015
22:14

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ομάδα Εθελοντικής Δράσης για τα Αδέσποτα ζώα (εφεξής Ο.Ε.Δ.Α.Χ.), δημιουργεί ο Δήμος Χαλκηδόνος και απευθύνει ανοικτή πρόσκληση στους δημότες που επιθυμούν να ενταχθούν και να γίνουν μέλη στο αντίστοιχο μητρώο που δημιουργείται.

 

Η εθελοντική ομάδα δράσης έχει στόχο να συνδράμει οργανωμένα στην καταγραφή, σίτιση, εμβολιασμό και στείρωση των αδέσποτων σε συνεργασία με τις τοπικές κοινωνίες, τα φιλοζωικά σωματεία, καθώς και τις επιστημονικές επιτροπές που απαρτίζονται από έμπειρους κτηνιάτρους.

Μέσα από αυτές τις δράσεις, θα επιδιωχθεί η αντιμετώπιση των αδέσποτων, με την ενημέρωση καθώς και την ενίσχυση της ευαισθητοποίησης των πολιτών, ώστε να περιοριστεί το φαινόμενο της εγκατάλειψης των ζώων, το φαινόμενο επίθεσης σε ανθρώπους, αλλά και να προωθηθεί η υιοθεσία τους από ανθρώπους που θα χαρίσουν τη ζεστασιά και την ασφάλεια μιας οικογένειας.

Επιπροσθέτως, η εμπειρία του παγκόσμιου φιλοζωικού κινήματος έδειξε, ότι μόνο ενωμένοι και αλληλέγγυοι οι φιλόζωοι, φέρνουν αλλαγές, όποτε η συνεργασία μας με τα τοπικά φιλοζωικά σωματεία είναι επιβεβλημένη καθώς ο σκοπός μας είναι κοινός.

 

Πληροφορίες και Συμμετοχή

Τηλ. Επικοινωνίας 2391330101 & 2391021215

 

 ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ  ΤΥΠΟΥ  ΤΟΥ  ΔΗΜΟΥ  ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ  Κ.Σαραφίδης

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις