Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΣΟ ALZHlMER (AD) στο ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ
668 αναγνώστες
Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015
13:56

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ομιλία από την Δρ. Αρίδα Θεοφανώ για την νόσο Αλτσχάιμερ  στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. Ωραιοκάστρου. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. και δημότες του Ωραιοκάστρου, που παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την ομιλία της ιατρού.

 Η Δρ. Αρίδα ανέλυσε με μεγάλη λεπτομέρεια και με προβολή εικόνων τα συμπτώματα της νόσου που μαστίζει τα τελευταία χρόνια, τους τρόπους αντιμετώπισή της από την οικογένεια του παθόντος, ποιες συνήθειες διατροφικές και καθημερινές επιβαρύνουν και ποιες ωφελούν τον ασθενή. Ακολούθησαν ερωτήσεις του κοινού και δόθηκαν κατατοπιστικές απαντήσεις.

Στην ομιλία παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Αθανάσιος Καρύδης και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Ευάγγελος Καραστερίου καθώς και μέλη του Δ.Σ. του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.

Θα πραγματοποιηθούν άλλες δύο ομιλίες από την ιατρό με το ίδιο θέμα, στα Κ.Α.Π.Η. Νεοχωρούδας και Πενταλόφου μέσα στον Οκτώβριο.

Μια σειρά ιατρικών ομιλιών θα πραγματοποιήσει ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω. σε όλα τα Κ.Α.Π.Η του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου καθόλη τη διάρκεια του έτους με ιατρούς όλων των ειδικοτήτων.

Ευχαριστούμε την Δρ Αρίδα Θεοφανώ για την ευγενική προσφορά της και ευελπιστούμε σε περαιτέρω συνεργασία μας.

 Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω.

 

ΕΙΡΗΝΗ  ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις