Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Πίσω απο τα … φαινόμενα !!!.
613 αναγνώστες
Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015
13:47

 

Μέσα σε κλίμα έντασης μεταξύ των εκπροσώπων των τεσσάρων υποψηφίων, η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή μετά από μια συνεδρίαση που κράτησε πέντε ώρες, αποφάσισε οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου να διεξαχθούν στις 22 Νοεμβρίου και οι επαναληπτικές στις 29 του ίδιου μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα στηθούν 1500 κάλπες, σε 1050 εκλογικά κέντρα, το αντίτιμο θα είναι 2 ευρώ, το κόστος θα αγγίξει το 1 εκατ. ευρώ (περίπου 700 χιλιάδες ευρώ θα στοιχίσει η τεχνική υποστήριξη και τα υπόλοιπα θα δοθούν σε ψηφοδέλτια, κάλπες, σφραγίδες, φακέλους και στο προσωπικό που θα εργαστεί τις δύο Κυριακές), το ποσό θα καλυφθεί από την συμμετοχή των μελών και φίλων του κόμματος αλλά και από την κρατική χρηματοδότηση. Όλα τα παραπάνω θα «κλειδώσουν» την Δευτέρα σε νέα συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής. 

Ο βασικότερος λόγος που τελικά οι εκλογές θα διεξαχθούν στα τέλη Νοεμβρίου ήταν καθαρά τεχνικός, καθώς οι εταιρείες που είχαν στείλει προσφορές υποστήριξαν πως χρειάζονται 30 έως 35 ημέρες για να ετοιμαστούν. 

Οι εκπρόσωποι του Απόστολου Τζιτζικώστα και του Κυριάκου Μητσοτάκη επέμειναν οι εκλογές να γίνουν στις 15 Νοεμβρίου όπως αρχικά είχαν δηλώσει ενώ η πλευρά Μεϊμαράκη που ήταν εκείνη που από την πρώτη στιγμή βιάζονταν ζήτησε να γίνει στις 29 Νοεμβρίου προκειμένου να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα με την εταιρεία που θα αναλάβει την εκλογική διαδικασία. 

Σε αυτό το σημείο δημιουργήθηκε και η μεγαλύτερη αντιπαράθεση καθώς καμία πλευρά δεν έκανε πίσω. Τελικά ο πρόεδρος της ΚΕΦΕ Ανδρέας Παπαμιμίκος πρότεινε την συμβιβαστική λύση της 22ας Νοεμβρίου και η οποία μετά κόπων και βάσανων έγινε τελικά ομόφωνα αποδεκτή. 

Τα εγκαίνια των γραφείων του Τζιτζικώστα 

Εγκαινιάζοντας τα γραφεία στην οδό Πανεπιστημίου, ο Απόστολος Τζιτζικώστας ξεκίνησε και επίσημα την προεκλογική του εκστρατεία. Ο υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ αρχίζει σήμερα τις περιοδείες του με πρώτο σταθμό την Πάτρα και θα ακολουθήσουν Ημαθία και Πέλλα το Σαββατοκύριακο. 

Με σύνθημα «ξεκινάμε μαζί» ο Απόστολος Τζιτζικώστας υποδέχθηκε χθες το βράδυ φίλους «γαλάζια» στελέχη και βουλευτές στα νέα γραφεία του κόμματος. Αξιοσημείωτη ήταν και η παρουσία πολλών μελών της ΔΑΠ, φοιτητών κυρίως, ενώ το παρών έδωσαν πρώην και νυν βουλευτές όπως οι Μηταράκης, Κεδίκογλου και Βεσυρόπουλος. 

Ωστόσο αίσθηση προκάλεσε η παρουσία του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Ζουράρι που διατηρεί φιλία πολλών ετών με το Απόστολο Τζιτζικώστα.

Ο υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ δήλωσε: «Σήμερα ξεκινάμε μια μεγάλη προσπάθεια για να αλλάξουμε και να μεγαλώσουμε τη ΝΔ. Αλλάζουμε πρώτοι εμείς, για να εμπνεύσουμε μετά όλη τη χώρα».

 

K.Σαραφίδης

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις