Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Eμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης: Προσοχή στους επιτήδειους
490 αναγνώστες
Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015
02:14

Ανακοίνωση με την οποία προειδοποιεί τα μέλη του, για εταιρία η οποία διατηρεί ιστοσελίδα στο διαδίκτυο με το όνομα “ON BUSINESSBOOK”, και προσεγγίζει τηλεφωνικά εμπορικές επιχειρήσεις, χρησιμοποιώντας το όνομα του, προκειμένου να προβληθούν επί πληρωμή στον επαγγελματικό οδηγό της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά:

 

«Κατόπιν καταγγελιών που δέχτηκε ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης από μέλη του, σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει μια εταιρία η οποία διατηρεί ιστοσελίδα στο διαδίκτυο με το όνομα “ON BUSINESSBOOK”, η οποία προσεγγίζει τηλεφωνικά εμπορικές επιχειρήσεις, χρησιμοποιώντας το όνομα του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, προκειμένου να προβληθούν επί πληρωμή στον επαγγελματικό οδηγό της συγκεκριμένης ιστοσελίδας.

Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογός μας δεν έχει δώσει ποτέ το δικαίωμα στην εν λόγω εταιρία να χρησιμοποιήσει το όνομα του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και ως εκ τούτου σας εφιστούμε την προσοχή, στην περίπτωση που σας προσεγγίσουν προκειμένου να προβληθείτε στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Επιπλέον, δηλώνουμε ότι επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα εφόσον διαπιστώσουμε ότι εξακολουθήσει να χρησιμοποιείται το όνομα του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης για την εν λόγω προσέγγιση».

 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις