Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ … ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ !!!.
512 αναγνώστες
Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2015
08:58

***Με «δικτατορικούς»  μεθόδους ,άρχισε να δρα πλέον ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ στον χώρο των Κουφαλίων ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Χαλκηδόνος κ.Μ.Μηντσιούδης.

Επικαλούμενος τον ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥ Αντιδήμαρχο ,καπελώνει τους πάντες και τα πάντα ,μπροστά στο προσωπικό του πολιτικό συμφέρον που δεν είναι άλλο από την διεκδίκηση του «θρόνου» του Δημάρχου , μετά την αποχώρηση του Δημάρχου κ.Ι.Τσουκνιδά από τα κοινά, όταν και όποτε γίνει.

 

Δεν αμφιβάλει κανείς για την εργατικότητά του την μεθοδευμένη ,τον λαϊκισμό που ασκεί, και την δουλεία που επιτελεί. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ.

Δικαιώνεται πλήρως με αυτά που έλεγε ο κ.Λαγογιάννης (πρώην Αντιδήμαρχος) στους λόγους παραίτησης του , καθώς και αυτά που μου λένε καθημερινά Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας του Δήμου, για τον τρόπο που διοικεί ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών!!!. 

 

Συγκεκριμένα τον τελευταίο καιρό παρατηρώ ότι ο κ.Μηντσιούδης χωρίς διάλογο με τους πολίτες , χωρίς επαφή, χωρίς γνώση του αντικειμένου ,ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ, αφαίρεσε εν μία νυχτί όλους τους κάδους καθαριότητας από τον πεζόδρομο Κουφαλίων βγάζοντάς τους ΕΚΤΟΣ ,και στα άκρα.

Επικοινωνώντας με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ.Τσακίρη

μου έδωσε την εντύπωση , ότι ασκεί την Αντιδημαρχία του αυτή ,ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΩΝ από τον τομέα καθαριότητας, «οι μέρες να περνάν» , και είναι ένα «πιόνι» του κ.Μαυρουδή 100%,χωρίς προσωπικές παρεμβάσεις και παρουσίες!!!.

 

Άφησε τα μαγαζιά και τα σπίτια του πεζόδρομου χωρίς κάδους, και ΜΑΣ πάει με φορτωμένες σακούλες απορριμμάτων στα ΑΚΡΑ , για το δικό του καπρίτσιο η εκτελώντας «άλλες εντολές»!!!.Στόν χώρο του ΚΑΠΗ όμως έχει αφήσει πράσινο κάδο !!!.Εκεί δεν είναι πεζόδρομος???.

 Ο πεζόδρομος δεν είναι ΜΑΓΑΖΟΔΡΟΜΟΣ κ.Μαυρουδή ,είναι πεζόδρομος.

Δεν μπορεί να τιμωρήσει αυτούς που αφήνουν τα σκουπίδια έξω, (δεν έχει κότσια) , και ΔΕΝ θέλει

το απορριμματοφόρο να μπαίνει μέσα στον πεζόδρομο να καθαρίζει το πρωί, παρακρατώντας μας όμως τα δημοτικά τέλη ως πολίτες κανονικά.

Στο «πατρικό» του όμως σπίτι (του κ.Μαυρουδή) σε απόσταση 5 μέτρων στις γωνίες δεξιά –αριστερά έχει 2 πράσινους κάδους (υπάρχουν και Φώτο). Να μας πει ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ.Τσακίρης τόσους κάδους περίσσευμα έχει???, και τους μοιράζει καπελώνοντας τον, ο κ.Μηντσιούδης???.

Επειδή πλέον το παιχνίδι περί νομιμότητας και νομιμοφάνειας θα ανοίξει από ΜΕΝΑ στον πεζόδρομο και θα «κλάψουν μανούλες» , να μας πει ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών «ως αρμόδιος» ποιος έχει άδεια (πεζοδρομίου-μαγαζιού),  χρωστώντας 2 χρόνια την ΑΕΠΙ !!!του , και σε ποιόν άλλον μαγαζάτορα έχει δώσει άδεια, ενώ χρωστά χιλιάδες ευρώ στον Δήμο!!!.

Από δω και πέρα θα γίνουμε ΣΚΙΑ του κ. Μηντσιούδη , θα  δει και ο κόσμος ότι δεν είναι ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ , και σε νεότερη ανάρτηση θα σας ενημερώσω ,

σε εποχή λιτότητας του Δήμου τι ποσά σε ευρώ, και γιατί σκοπό ενέκρινε η οικονομική επιτροπή του Δήμου.!!!.

Ότι γίνεται θετικό στα Κουφάλια είναι έργο της παράταξης του κ.Ι.Τσουκιδά, δεν είναι του Αντιδημάρχου Οικονομικών, για αυτό πληρώνεται ο κ.Μαυρουδής,  να εργάζεται θετικά για τον Δήμο και τους Δημότες να τους ΥΠΗΡΕΤΕΙ, να συνομιλεί μαζί τους …

ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ … στα αρνητικά φταίει ο Δήμαρχος ,ΚΑΙ  όλα τα θετικά του Δήμου γίνονται από αυτόν … ΕΛΕΟΣ !!!.

ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

Για να έχεις σωστή διοίκηση και διαχείριση στην τοπική αυτοδιοίκηση και να είσαι επιτυχημένος ,δεν χρειάζεται να είσαι ούτε δάσκαλος ούτε αγρότης. Θέλει όραμα ,ικανότητα, σχεδιασμό , επαφή με τους πολίτες ,και συντονισμό.

 

 

Κ.Σαραφίδης

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού