Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Κινητοποιήσεις προαναγγέλλουν οι πλημμυροπαθείς Χαλκηδόνας
633 αναγνώστες
Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015
22:06

Αποκλειστικό

Έτοιμοι να κατέβουν στους δρόμους  δηλώνουν… 

οι πλημμυροπαθείς του δήμου Χαλκηδόνας

οι αιτήσεις για τους πλημμυροπαθείς ...

 ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ 

Έτοιμοι να κατέβουν στους δρόμους  δηλώνουν οι πλημμυροπαθείς του δήμου Χαλκηδόνας  διεκδικώντας την άμεση πληρωμή τους για της καταστροφές που υπέστησαν στις 5 Δεκεμβρίου του 2014

Όπως τόνισε στον υπογράφοντα  ο πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής αγώνα Τάσος Στογιαννάρης  οι πλημμυροπαθείς  του δήμου Χαλκηδόνας  θα ξεκινήσουν τις κινητοποιήσεις τους κλείνοντας  τον κόμβο της Χαλκηδόνας…!

Ακόμη σε συνάντηση που είχαν με τον υπογράφον μέλλοι της συντονιστικής μας ζήτησαν και επισημάνουμε το γεγονός ότι : ακόμη η περιφέρεια δεν ολοκλήρωσε τα αντιπλημμυρικά έργα που υποσχέθηκε και σε περιπτώσει πάλι μιας νέας  βροχόπτωσης φοβούνται μήπως επαναληφθεί το ίδιο φαινόμενο και θα τους κάνει πάλι  μεγάλες ζημίες ..!

 

Πίσω από τα … φαινόμενα !!!.

*** ξεκινά το συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου ,και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 15 Νοεμβρίου.

Το Σωματείο Εργαζομένων της ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε « Ο ΑΞΙΟΣ» για μία ακόμη φορά θα δώσει βροντερό «παρών» στις 4 ημέρες του συνεδρίου , με υποψηφιότητες σε όργανα του Ε.Κ.Θ και δυναμική συμμετοχή καθ όλη την διάρκεια του συνεδρίου. Μετέχουν ως σύνεδροι οι κ.Σ.Δελιονιάτης,Β.Ζωγραφίδης,Γ.Μαργούτας,Β.Τζιουβάρας,Α.Εξαδάκτυλος,Χ.Τουλγαρίδης,Κ.Κοσμίδης,Κ.Σαραφίδης.

Ο γράφων θα είναι ΕΚΕΙ,  για τον λόγο αυτό δεν θα ΕΧΩ άλλες αναρτήσεις μέχρι την Κυριακή.

***ηρέμισαν τα «πνεύματα» στην παράταξη της πλειοψηφίας του Δήμου Χαλκηδόνος. Η έλευση  του Δημάρχου από το Βερολίνο κ.Ι.Τσουκνιδά , αφενός έβαλε τα πράγματα στην θέση τους, αφετέρου δόθηκαν παρουσία του οι διευκρινήσεις που έπρεπε για να «ηρεμήσουν» οι Δημοτικοί και τοπικοί Σύμβουλοι του Αγ.Αθανασίου.

Η «παραφωνία» για μία ακόμη φορά στην «βραδινή» έκτακτη συγκέντρωση της πλειοψηφίας του Δήμου ,ήταν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ.Μ.Μηντσιούδης.

Λαϊκίζοντας ανέφερε ότι το θετικό έργο που επιτελείτε στον Δήμο μας είναι 80% όλης της παράταξης ,και 20% των υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου.

Φυσικά αυτό έρχεται σε αντίθεση με αυτά που ισχυρίζεται στα καφενεία, ότι ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΗ.

***το πρόβλημα μ τα αδέσποτα τείνει να γίνει το υπ 1 πρόβλημα των Δημοτών. Σίγουρα κάτι κρύβεται. Δεν μπορεί να γεμίζουμε ξαφνικά μ τόσα αδέσποτα.

Η πλάκα είναι ότι μερικοί κάνουν τον φιλόζωο σε «ξένη καμπούρα», μέσα στο πάρκο τα ταΐζουν και συντηρούν μία κατάσταση που είναι αρρωστημένη. Ας τα υιοθετήσουν παίρνοντας ένα αδέσποτο σπίτι, όπως έκανα και γώ.

Το θεαθήναι για να μας βλέπουν φιλόζωους πρέπει να σταματήσει.

Το ευχάριστο είναι όπως έμαθα ότι ο Δήμος Χαλκηδόνος έχει κάνει «σύμβαση» με τοπικό κτηνίατρο ,αξίας 3000 ευρώ , για στείρωση.  

Θετικό βήμα , ελπίζω να έχει συνέχεια.

Κ.Σαραφίδης

 

ΣΤΙΣ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗ ΝΔ

Αρχική

ΣΤΙΣ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η ΕΚΛΟΓΗ 

ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΗ ΝΔ

Στον δήμο Χαλκηδόνος θα έχουμε 4  εκλογικά τμήματα όπου θα μπορούν οι φίλοι 

της Ν.Δ να ψηφίσουν ...

ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ     

Αγ.Αθανάσιος  2

Κουφάλια        1

Χαλκηδόνα       1

 

 

 

"ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ" ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ...!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΟΥΚΝΙΔΑΣ ΣΕ ΡΟΛΟ «ΠΟΝΤΙΟΥ ΠΙΛΑΤΟΥ» 

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ !

 

 

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ

Bβρέθηκε τελικά η «λύση» με την επιστροφή του δημάρχου Γιάννη Τσουκνιδα από το Βερολίνο ο οποίος σε ρόλο  «Πόντιου Πιλάτου»   ζήτησε από τις   «αντιμαχόμενες» πλευρές για το αντιπλημμυρικό έργο στον Άγιο Αθανάσιο (που είχε σαν αποτέλεσμα μετά από μήνυση  που έστειλε τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας στο αυτόφωρο) να λειτουργήσουν συλλογικά για τα καλό του δήμου και της παράταξης …

 Όπως έγραφε ο υπογράφοντας σε παλαιότερο άρθρο πριν από δυο μέρες , υπήρξε ένταση μεταξύ δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης και μέχρι να έρθει ο δήμαρχος (σαν πόντιος Πιλάτος)   βρισκόταν  στην κορύφωσή του ένα σκληρό παιχνίδι νεύρων, με τη μία πλευρά να επιχειρεί να πετάξει το μπαλάκι στην άλλη, στέλνοντας άτυπα τελεσίγραφα…

Η παρουσία του δημάρχου ( τους κάλεσε σε κοινή σύσκεψη )  ήταν «καταλυτική» αφού οι δυο πλευρές έριξαν τους τόνους της αντιπαράθεσης…  

 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις