Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Πίσω από τα … φαινόμενα !!!.
577 αναγνώστες
Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015
21:05

***με έκπληξη διαπίστωσα ότι έμπορος ή παραγωγός  στην λαϊκή της Τρίτης «ξερίζωσε» από το τσιμέντο τα σιδερένια προστατευτικά που έχει βάλει ο Δήμος (συμβολή Εθ.Αντίστασης με Μ.Αλεξάνδρου γωνία), για να μην ανεβαίνουν τα φορτηγά κάθε Τρίτη στα κράσπεδα ,τα πέταξε σε παρακείμενο οικόπεδο ,αγνοώντας προκλητικά τους πάντες και τα πάντα !!!. Ο Αντιδήμαρχος «τα ξέρω όλα, γιόκ οικονομικά» κ.Μ.Μηντσίδης ανέλαβε να «τακτοποιήσει» το θέμα ,αλλά έμεινε στην «τακτοποίηση».

Αυτή την Τρίτη είδαμε ΠΑΛΙ τα κολωνάκια κάτω, φυσικά χωρίς το φορτηγό.

Την αυστηρότητα του ο Αντιδήμαρχος «τα ξέρω όλα ,γιόκ οικονομικά» κ.Μ.Μηντσίδης ,να μην την εξαντλεί μόνο στους ανθρώπους των ΠΕΝΤΑΜΗΝΩΝ, ως πολιτικός προϊστάμενος τους ,

ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ !!!.

 

*** Η λαϊκή της Τρίτης των Κουφαλίων ,είναι η μόνη λαϊκή χωρίς ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ,φυσικά και χωρίς ωράριο.

Προχθές δύο έμποροι ή παραγωγοί , πίνοντας ούζο σε μαγαζί της πόλης , κρατούσαν τον κεντρικό δρόμο μέχρι τις 3 παρά τέταρτο το μεσημέρι ,κλειστό !!!. 

Φυσικά όταν μιλάμε για προβλήματα στήν λαϊκή ή το παζάρι της Τρίτης στα Κουφάλια , ο Αντιδήμαρχος «τα ξέρω όλα,γιόκ οικονομικά»,είναι «μούγκα στην στρούγκα»,γιατί άραγε ???.

 

*** θετική σε μεγάλο βαθμό ,όσο αφορά τα άτομα, η απόφαση του Δημάρχου Χαλκηδόνος κ.Ι.Τσουκνιδά για την πρόσληψη των 2 ειδικών συμβούλων. Ο κ.Καραγιάννης και ο κ.Γιαννάκης ,νέοι ,άφθαρτοι ,με πολύ όρεξη για δουλειά ,πιστεύω ότι θα δώσουν αρκετές θετικές «πινελιές» δημιουργίας και εργατικότητας.

 Φυσικά μαζί με την νέα Γ.Γραμματέα του Δήμου μας κ.Β.Εξαδακτύλου , θα «συνθέσουν» μια ομάδα πιστεύω, ΠΟΥ ΘΑ μπορέσει να δώσει λύσεις σε αρκετά θέματα. 

 

*** μεγάλη «εξόντωση» ξαφνικά !!! αρκετών αδέσποτων σκυλιών και οικόσιτων ,είχαμε στον περιφερειακό δρόμο των Κουφαλίων .

Έψαχναν πολλοί ιδιοκτήτες τον σκύλο τους ,άλλοι τον βρήκαν σε κατάσταση «σοκ», και τον πήγαν στον κτηνίατρο για να σωθεί, άλλοι δεν τον εντόπισαν πουθενά. 

Μεταξύ αυτών και ο συμπαθής Δημοτικός Σύμβουλος κ.Β.Ισμαηλίδης , που τελικά δεν μπόρεσε να τον βρει  όσο και αν ρωτούσε δεξιά αριστερά!!!.

 

***ΣΕΔΙΠ μια ιστορία για πολύ συζήτηση. Πρέπει οι αρμόδιοι φορείς να τα βάλουν κάτω, και να βρούνε μία χρυσή ΤΟΜΗ ,ώστε η ΣΕΔΙΠ να ξαναλειτουργήσει.

 

 

Κ.Σαραφίδης

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις