Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Γιατί συνελήφθησαν 43 άτομα στο Νομό Θεσσαλονίκης το τελευταίο διήμερο
535 αναγνώστες
Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015
01:13

Στη σύλληψη (43) ατόμων και στη βεβαίωση (48) παραβάσεων προχώρησαν αστυνομικοί διάφορων Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ., οι οποίοι κατά το τελευταίο διήμερο, πραγματοποίησαν ελέγχους, στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Αναλυτικότερα, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Άμεσης Δράσης, Αστυνομίας, Αλλοδαπών και Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης συνελήφθησαν:

ΓΓ

- (14) άτομα για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

- (3) άτομα για περιπτώσεις κλοπών.

- (1) άτομo για παράβαση του Νόμου περί Όπλων.

- (11) άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 43χρονης ημεδαπής, η οποία συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης τεσσάρων (4) ετών για το αδίκημα της απάτης.

- (6) άτομα για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα. Μεταξύ αυτών και 77χρονη ομογενής, η οποία συνελήφθη πρωινές ώρες χθες (03-12-2015) από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, διότι στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (543) πακέτα τσιγάρα και (6) συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

- (7) άτομα, διότι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα, που να δικαιολογούν τη νόμιμη διαμονή τους στην Ελληνική επικράτεια.

- (1) άτομο για παράνομη άσκηση υπαίθριου εμπορίου.

Επιπρόσθετα, βεβαιώθηκαν (47) παραβάσεις κατ' εφαρμογή του Νόμου περί εκδιδομένων επ΄αμοιβή προσώπων και (1) παράβαση για Επαιτεία.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις