Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Η συγκλονιστική ιστορία της μικρής Ανδριάνας από τον Λαγκαδά & πώς θα τη βοηθήσετε
451 αναγνώστες
Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου 2015
20:26

Η συγκλονιστική ιστορία της μικρής Ανδριάνας από τον Λαγκαδά & πώς θα τη βοηθήσετε

H12χρονη Ανδριάνα Κότση από τον Λαγκαδά πάσχει από μια σοβαρή μορφή ιδιοπαθούς σκολίωσης. Τα τελευταία 4 χρόνια, από 8 ετών, έχει υποβληθεί σε 8 χειρουργικές επεμβάσεις, προκειμένου να αντιμετωπίσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Παρόλο που οι επεμβάσεις αυτές χαρακτηρίζονται επιτυχημένες, αμέσως μετά παρουσίασαν μη αναμενόμενες μετεγχειρητικές επιπλοκές. 
Η μικρούλα στο μεσοδιάστημα των εγχειρήσεων χρειάζεται αποστειρωμένο περιβάλλον, υποστήριξη φυσιοθεραπευτή και υποβοήθηση κίνησης από κηδεμόνα. Η Ανδριάνα παρουσιάζει σοβαρή αδυναμία στήριξης του σώματος και αναπνευστική δυσχέρεια, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παρακολουθήσει τις σχολικές της υποχρεώσεις. Από τότε που ξεκίνησε τις επεμβάσεις παρακολουθεί μόνο ένα μέρος των μαθημάτων και τα τελευταία χρόνια κατάφερε να βρεθεί στο σχολείο της μόνο ένα μήνα ανά σχολικό έτος. Κατά τη διάρκεια προεγχειρητικού ελέγχου που έκανε για την επόμενη προγραμματισμένη επέμβαση, εντοπίστηκε πρόβλημα στην αρτηρία της και η μικρή έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο ΙΑΣΩ όπου και υποβλήθηκε σε επιτυχή επέμβαση ανοιχτής καρδιάς.

Oι γονείς, οι οποίοι βρίσκονται συνεχώς δίπλα στη μικρή, αυτά τα τέσσερα χρόνια έχουν εξουθενωθεί οικονομικά. Κατάφεραν να καλύψουν εξολοκλήρου τις προηγούμενες 8 επεμβάσεις, ενώ όλη η κοινωνία του Λαγκαδά, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων και ο σύλλογος διδασκόντων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λαγκαδά όπου φοιτά η μικρή, αλλά και η ομάδα του ΠΑΟΚ κατάφεραν να συγκεντρώσουν κάποια χρήματα για την επόμενη επέμβαση που ήταν απαραίτητη για την αντιμετώπιση της ιδιοπαθούς σκολίωσης. Μεγάλη βοήθεια έδωσε και ο κόσμος στα social media που ενημερώθηκε για την περιπέτεια της Ανδριάνας και βοήθησε με την καρδιά και την ψυχή του. 

Τέτοιες μέρες αγάπης, ο καθένας από εμάς μπορεί να κάνει μια μικρή συμβολή για να βοηθήσει τη μικρή Ανδριάνα Κότση. Και η πιο μικρή συμβολή είναι ουσιαστικά μεγάλη.

Ο τραπεζικός λογαριασμός της μητέρας της, στο όνομα ELENI KOCI, είναι στην Τράπεζα Πειραιώς  IBAN: GR96 0172 2680 0052 6807 8572 974

 

lagadas.net

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις