Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΑΥΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ
452 αναγνώστες
Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015
17:32

Καλούνται τα  μέλη  του  Δ.Σ.  σε ΤΑΚΤΙΚΗ  συνεδρίαση,  την Τρίτη 29/12/2015 και ώρα 7.00 μ.μ.  στην αίθουσα  συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου (στον 1ο όροφο του κτιρίου του ΚΑΠΗ Κουφαλίων) όπου θα συζητηθούν τα θέματα όπως παρακάτω:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.        Απόσυρση παροπλισμένων οχημάτων του Δήμου Χαλκηδόνος.

2.        Έγκριση του προϋπολογισμού εσόδων και εξόδων του Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Χαλκηδόνος» έτους 2016.

3.        Έγκριση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) του Ν.Π.Δ.Δ. έτους 2016.

4.        Απευθείας ανάθεση ειδών σίτισης των παιδικών σταθμών του Δήμου Χαλκηδόνος.

5.        Υπογραφή νέας σύμβασης συνεργασίας, εξαετούς διάρκειας, με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΑΕ για την εναλλακτική διαχείριση δημοτικών αποβλήτων συσκευασίας του δήμου Χαλκηδόνος.

6.        Ορισμός Μελών  Επιτροπής Παραλαβής Προμηθειών που διενεργούνται με τις διατάξεις του ΕΚΠΟΤΑ.(άρθρο 28, παρ.1,2 και άρθρο 46),  {τρεις υπαλλήλους του δήμου με αναπληρωματικούς -κατόπιν κλήρωσης}.

7.        Ορισμός Μελών Επιτροπής  Καλής Εκτέλεσης Εργασιών που διενεργούνται με τις διατάξεις του Π.Δ 28/80, (άρθρο 67, παρ.1) {δύο υπαλλήλους με τους αναπληρωματικούς τους και ένα δημοτικό σύμβουλο με τον αναπληρωματικό του - κατόπιν κλήρωσης}.

8.        Ορισμός Μελών Επιτροπής Ανάθεσης των εργασιών επισκευής, συντήρησης και προμήθειας υλικών και εξαρτημάτων που απαιτούνται για τη συντήρηση ή επισκευή των αυτοκινήτων –οχημάτων.                         {τρεις υπαλλήλους του δήμου με αναπληρωματικούς -κατόπιν κλήρωσης}.

9.        Συγκρότηση επιτροπής για την διεξαγωγή δημοπρασιών εκποίησης και εκμίσθωσης ακινήτων του Δήμου Χαλκηδόνος για το έτος 2016.

10.     Συγκρότηση επιτροπής για την εκτίμηση ακινήτων του Δήμου Χαλκηδόνος για το έτος 2016.

11.     Κατανομή πιστώσεων από τους ΚΑΠ των Δήμων για τους μήνες Μάϊο-Ιούνιο-Ιούλιο  ‘15.

12.     Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής  και οριστικής  παραλαβής έργων.

13.     Έγκριση εκπόνησης, σύμφωνα με την προεκτίμηση αμοιβής, της μελέτης με τίτλο: «ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ-ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝOΙΚΙΣΜΟ  ΒΑΘΥΛΑΚΚΟΥ».         

14.     Παραλαβή της περιβαλλοντικής μελέτης της  « Επικαιροποίησης μελέτης οριοθέτησης ρέματος - αποδέκτη λυμάτων εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων οικισμού Ξηροχωρίου, Δήμου Χαλκηδόνας.

15.     Παραλαβή της υδραυλικής μελέτης της  « Επικαιροποίησης μελέτης οριοθέτησης ρέματος - αποδέκτη λυμάτων εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων οικισμού Ξηροχωρίου, Δήμου Χαλκηδόνος.

16.     Παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Εργασίες αποκατάστασης και μετατροπής υφιστάμενου κτιρίου σε εκθετήριο αντικειμένων αγροτικής κληρονομιάς στην Τ.Κ. Αγχιάλου της Δ.Ε. Αγίου Αθανασίου του Δήμου Χαλκηδόνος» με αναθεώρηση.

17.     Παράταση προθεσμίας περαίωσης του έργου : << Συντήρηση σχολικών κτιρίων έτους 2015 >>.

18.      Συγκρότηση των Α/θµίων και των Β/θµίων Συµβουλίων Κινηµατογράφων πόλεως Θεσσαλονίκης και Υπαίθρου της Π.Ε.Θεσσαλονίκης.

19.     Ψήφιση πίστωσης για καταβολή εξόδων μετάβασης του κ.Δημάρχου στην Αθήνα για υπηρεσιακούς λόγους.

20.     Έγκριση για απευθείας ανάθεση εκμίσθωσης του τμήματος 21 του αριθ.1797 δημοτικού ακινήτου έκτασης 3615 τ.μ. που βρίσκεται στην Τ.Κ. Αγχιάλου.

21.     Έγκριση για απευθείας ανάθεση εκμίσθωσης του τμήματος 22 του αριθ.1797 δημοτικού ακινήτου έκτασης 3615 τ.μ. που βρίσκεται στην Τ.Κ. Αγχιάλου.

22.     Έγκριση για απευθείας ανάθεση εκμίσθωσης του τμήματος 23 του αριθ.1797 δημοτικού ακινήτου έκτασης 3615 τ.μ. που βρίσκεται στην Τ.Κ. Αγχιάλου.

23.     26η αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. Έτους 2015.

    

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού