Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΒΓΑΛ.
418 αναγνώστες
Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016
14:04

Αλλαγή σελίδας για τη ΜΕΒΓΑΛ. Η σημερινή γενική συνέλευση της μεγάλης γαλακτοβιομηχανίας της Βορείου Ελλάδος προχώρησε στην εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, από το οποίο απουσιάζει η πλευρά του μέχρι σήμερα προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου Πέτρου Παπαδάκη, ο οποίος ελέγχει το 43% των μετοχών της εταιρίας.

Οι κάοχοι του 57% των μετοχών της εταιρίας (οι οικογένειες της Νίκης και της Μαίρης Χατζάκου και η Vivartia) εξέλεξαν ως νέο πρόεδρο τον Δημήτρη Συμεωνίδη –σύζυγο της Νίκης Χατζάκου- , ο οποίος επιστρέφει στη διοίκηση πέντε χρόνια μετά την απομάκρυνσή του το 2010. Αντιπρόεδρος του ΔΣ εξελέγη η κ. Μαίρη Χατζάκου και μέλη ο κ. Νίκη Χατζάκου, ο κ. Κώστας Παπαδόπουλος, γιός της Μαίρης Χατζάκου, και ο δικηγόρος κ. Γιώργος Γουλιέλμος.

Η επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας θα εκδοθεί σήμερα Πέμπτη. Σε δήλωσή της προς τη Voria.gr η νέα αντιπρόεδρος της ΜΕΒΓΑΛ κ. Μαίρη Χατζάκου σημείωσε ότι πρώτος στόχος της νέα διοίκησης είναι η διασφάλιση της βιωσιμότητας της εταιρίας. Κάτι που προϋποθέτει τόνωση της ρευστότητας και γι' αυτό –όπως λέει η κ. Χατζάκου- οι συζητήσεις που έχουν ξεκινήσει εδώ κι ένα χρόνο με το fund Sankaty, το οποίο συγκροτούν ο αγγλικός βραχίονας της αμερικανικής Bain Capital και η βρετανική Bartons, θα συνεχιστούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη διοικητική εξέλιξη της ΜΕΒΓΑΛ είναι ενήμερες οι πέντε πιστώτριες τράπεζες της εταιρίας –στην ουσία το σύνολο του τραπεζικού συστήματος της χώρας-, οι οποίες φέρονται να έχουν συμφωνήσει για την αντικατάσταση του Π. Παπαδάκη. 

 

πηγή voria.gr

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
11/10Δήμος ΠΑΙΟΝΙΑΣ :23η Γιορτή Κάστανου Γρίβας !
11/10Δήμος ΛΑΓΚΑΔΑ : Τοποθετήθηκε υπόγειος κάδος στο κέντρο της πόλης στην πλατεία του Λαγκαδά
1/10ΧΑΛΑΣΤΡΑ : Δράσεις του 3ου Δημοτικού Χαλάστρας την ημέρα του Αθλητισμού