Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΚΑΡΤΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΠΟ 26 - 64 ΕΤΩΝ
736 αναγνώστες
Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016
12:25

ΤΟΥ : ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ 

Νέο πρόγραμμα για κατόχους κάρτας ανεργίας ηλικίας 29-64 ετών προβλέπει ως εξάμηνη εργασία με απολαβές ως 5.400 ευρώΣύμφωνα με προανακοινώσεις αναμένεται το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου  να δοθεί στη δημοσιότητα το κείμενο της πρόσκλησης του προγράμματος με τίτλο: “Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης με εγγυημένη απασχόληση” 26.000 θέσεων για ανέργους 29-64 ετών.

 

Το πρόγραμμα αυτό  προβλέπει έως  εξάμηνη εργασία – πρακτική σε οποιαδήποτε επιχείρηση του ιδιωτικού τομέα και απολαβές – επίδομα έως και 5400€.

Το πρόγραμμα αφορά όλους τους κλάδους εκπαίδευσης από Υποχρεωτική έως και Τριτοβάθμια . Η κατάρτιση θα γίνει σε 43 διαφορετικές ειδικότητες σε 8 δυναμικά αναπτυσσόμενους κλάδους της οικονομίας, όπως το εμπόριο, οι νέες τεχνολογίες, το logistic, o τουρισμός κ.ά.

Πρόκειται για το αναθεωρημένο πρόγραμμα επιταγής κατάρτισης και απασχόλησης voucher για ανέργους 29 μέχρι 64 ετών, συνολικού προϋπολογισμού 112 εκατ. ευρώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν έχει δημοσιοποιηθεί το κείμενο της πρόσκλησης και πολύ περισσότερο δεν έχει ανοίξει το σύστημα για την υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής.

Το Τμήμα ΚΕΚ του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Easy Education, δέχεται αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τους κατόχους κάρτας ανεργίας  που έχουν γεννηθεί από το 1952 έως 1987. Τα δικαιολογητικά  που χρειάζονται είναι:

1.       Αντίγραφο του τίτλου σποδών ανώτατης εκπαίδευσης της Ελλάδας ή του εξωτερικού αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ, αντίγραφο βεβαίωσης περί αναγνωρισμένων επαγγελματικών προσόντων, πτυχιούχων τυπικής ανώτατης εκπαίδευσης, από το ΣΑΕΙ ό το ΣΑΕΠ.

2.       Φωτοτυπίας κάρτας ανεργίας σε ισχύ

3.       Φωτοτυπία ταυτότητας

4.       Εκκαθαριστικό της εφορίας ατομικό ή οικογενειακό

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις