Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ - Στρατηγικό Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ)
502 αναγνώστες
Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016
13:41

 

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 09/03/2016 Συνάντηση Εργασίας - Φόρουμ Κινητικότητας με θέμα το , υπό την αιγίδα του Συμβουλίου Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης και με την συνεργασία όλων των φορέων της Μητροπολιτικής περιοχής της Θεσσαλονίκης.

 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αποκλειστικό σκοπό την ουσιαστική ενημέρωση όλων των φορέων σχετικά με την πορεία εφαρμογής των μέτρων που αρχικά είχαν προταθεί στο Στρατηγικό Σχέδιο Βιώσιμης Ανάπτυξης και επιπλέον την συζήτηση σχετικά με τα μέτρα αντιμετώπισης και τις ενέργειες του εκάστοτε Δήμου σχετικά με την παρόδια στάθμευση.

Τον Δήμο Χαλκηδόνος εκπροσώπησαν ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Ενέργειας, Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Νεολαίας κ. Παπαμιχαήλ Ιωάννης και ο υπάλληλος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου κ. Νικολαΐδης Μιχαήλ.

Ο κ. Παπαμιχαήλ στην τοποθέτηση του, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει εκτενώς τις πρόσφατες ενέργειες του Δήμου μας σχετικά με το θέμα του περιορισμού της παρόδιας στάθμευσης αλλά και να αναφερθεί σε όσες προγραμματίζονται να υλοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα (τοποθέτηση σταθερών εμποδίων στις διασταυρώσεις, ανάπτυξη συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης, λειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής και συνεργασία του Δήμου, της Τροχαίας και των Σχολείων με στόχο την ενημέρωση και την εκπαίδευση των μαθητών).

Τέλος, ο Δήμος Χαλκηδόνος βρίσκεται ήδη σε διαδικασία μελέτης στα πλαίσια του Στρατηγικού Σχεδίου Βιώσιμης Κινητικότητας.    

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
17/11Ελεύθερο ΒΗΜΑ : Επιστολή για το ΚΕΚ
17/11Χαλκηδόνα : Eμφάνιση Λύκων !
8/11Διαβατά : Επιχείρηση με 71 συλλήψεις στη δομή προσφύγων των Διαβατών
5/11Πολιτιστικά Kουφάλια : Θεατρική ομάδα ΙΧΝΑΙ ” Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα “
2/11ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Κουφάλια : Για μία ακόμη φορά η διοίκηση του ΚΕΚ ΝΕΦΕΛΗ δέχεται “πυρά” μέσα στο δημοτικό συμβούλιο