Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΜΕΒΓΑΛ - Έναν διαγωνισμό με κοινωνικό χαρακτήρα διεξάγει η ΜΕΒΓΑΛ
402 αναγνώστες
Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016
11:06

Στο πλαίσιο του κοινωνικού της έργου, για κάθε μία συμμετοχή θα προσφέρει ένα υγιεινό γαλακτοκομικό γεύμα στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Έναν διαγωνισμό με κοινωνικό χαρακτήρα διεξάγει η ΜΕΒΓΑΛ η οποία, μέσω του διαγωνισμού “For your eyes only, for their smile only”, θα χαρίσει χαμόγελα στα παιδιά του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Συγκεκριμένα, συμμετέχοντας κάποιος, μέσω της ιστοσελίδας της σειράς γιαουρτιών Only στο facebook, έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα ποδήλατο ή δωροεπιταγές για νόστιμα ποιοτικά προϊόντα ΜΕΒΓΑΛ.

Οποιοσδήποτε διαγωνισμός θα ολοκληρωνόταν με τα αποτελέσματα της κλήρωσης. Όμως η ΜΕΒΓΑΛ αλλάζει τους κανόνες και, στο πλαίσιο του κοινωνικού της έργου, για κάθε μία συμμετοχή θα προσφέρει ένα υγιεινό γαλακτοκομικό γεύμα στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», φροντίζοντας για την ισορροπημένη διατροφή των παιδιών που φιλοξενεί.

"Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι από 1 Ιουνίου έως 15 Ιουλίου 2016 και η κάθε συμμετοχή είναι πολύτιμη, αφού χαρίζει παιδικά χαμόγελα", αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

 

 

Πηγή: www.voria.gr

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
16/7"Σεμνά και Ταπεινά " - Πίσω...από την Πολιτική !
15/7Ωραιόκαστρο : "Ευκαιρία στα Παιδιά για Ασφάλεια στο Νερό..."
12/7Σε προσωρινή αναστολή της έκδοσής της προχωρά η εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ¨ θεσσαλονίκης
10/7Ωραιόκαστρο : Η ΔΕΥΑΩ ενημερώνει τους κατοίκους Λητής και Δρυμού
4/7Εκλογές 2019 - ΣΑΒΒΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ : "Δεν φοβήθηκα ποτέ τις ρήξεις όταν χρειάστηκε - Η «καθαρή έξοδος» από τα μνημόνια ήταν ένα ακόμη μεγάλο ψέμα του κ. Τσίπρα "