Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ - Ανακοίνωση σχετικά με την συμμετοχή των Ρομά στο πρόγραμμα “ Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής, έτους 2016 - 2017”
521 αναγνώστες
Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016
17:19

Σε συνέχεια της, από 13/07/2016, ανακοίνωσης του Γραφείου Τύπου του Δήμου Χαλκηδόνος σχετικά με την Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υλοποίηση πράξεων στο πλαίσιο της δράσης “ Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής, έτους 2016 - 2017” σας ενημερώνουμε ότι στο συγκεκριμένο πρόγραμμα δικαίωμα συμμετοχής έχουν και οι Ρομά που κατοικούν στον Δήμο μας.

 

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Χαλκηδόνος, αποδεχόμενος την Πρόσκληση του Εθνικού Σημείου Επαφής για την κοινωνική ένταξη των Ρομά τον Νοέμβριο του 2015, προέβη σε πλήρη καταγραφή των στοιχείων των Ρομά που κατοικούν στον Δήμο μας.

 

Με το πρόγραμμα “Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής,έτους 2016 - 2017” που βρίσκεται ήδη σε ισχύ, παρουσιάζεται μιας πρώτης τάξης ευκαιρία και για τους πληθυσμούς Ρομά να ενταχθούν στις κοινωνικές δομές του προγράμματος.

 

Οι αναλυτικές οδηγίες καθώς και ο κατάλογος φορέων που εκδήλωσαν ενδιαφέρον στο Δήμο Χαλκηδόνος, ώστε να συμμετέχουν στο πλαίσιο της δράσης, αναφέρονται στους συνδέσμους:

 

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις