Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ...!
419 αναγνώστες
Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016
17:43

 

Προβλήματα Χωρίς Τελειωμό

ΤΟΥ: συνεργάτη μας κ. Γιάννη Mυλωνά
 

Τα προβλήματα της χώρας δεν έχουν τελειωμό. Ο Ερντογάν παρά το στραπάτσο που έπαθε απειλεί την Ελλάδα η οποία είναι περικυκλωμένη από εχθρικά κράτη που την επιβουλεύονται, το χειρότερο είναι αποικία χρέους όπως είπαμε, ο λαός κατακρεουργείται από τους φόρους, έχει μικρούς ηγέτες,  ενώ ο Τ. Σόρος, σύμφωνα με τα Wiki Leaks, την μετατρέπει σε Ισλαμική αποικία, ελέγχοντας τις ΜΚΟ, τις τράπεζες, μέρος των πολιτικών και τα ΜΜΕ που έχουν εξαπολύσει πόλεμο εναντίον του μυαλού και της ψυχής μας. 
(Ο Ερντογάν πριν καν τελειώσουν οι συνομιλίες στην Μόσχα, ανέτρεψε την συμφωνία με τον Πούτιν εισβάλοντας στην Συρία και εξοργίζοντας τον Λαβρόφ αλλά επιβεβαιώνοντας αυτά που έγραψα προχθές για ευκαιριακά καραγκιοζλίκια. Τώρα θέλει να γυρίσει στην Αμερική. Χαμός γίνεται, άλλα αντ’ άλλων.)

Ταυτόχρονα η χώρα οδηγείται σε δημογραφική εξαΰλωση. Είναι στις πρώτες 10 χώρες του κόσμου με τον πιο γερασμένο πληθυσμό ενώ οι νέοι μαζικά την εγκαταλείπουν και τους αντικαθιστούν μουσουλμάνοι πρόσφυγες και μετανάστες. Επί πλέον η Ελλάς είναι υποχρεωμένη να πληρώνει για 99 χρόνια τους τοκογλύφους, των οποίων ο στόχος είναι να αρπάξουν τα πετρέλαια, το φυσικό αέριο και τους φυσικούς της πόρους που όλες οι μελέτες δείχνουν ότι ανέρχονται σε τρισεκατομμύρια Ευρώ.  

Ας προσπαθήσουμε να λύσουμε τις εξισώσεις, Ελλάς =Ρωσία και Ελλάς =Αμερική. Το ίσον (=) φυσικά είναι συμβολικό και υποθέτουμε ότι σημαίνει «συμμαχώ με». 

Ας θεωρήσουμε το απίστευτο ότι η Ελλάς «συμμαχεί» με τη Ρωσία. Την άλλη μέρα είναι τεμαχισμένη. Αν δεν με πιστεύετε «ρωτήστε» τον Μιλόσεβιτς, το Σαντάμ και τον Καντάφι. Η Ρωσία απέτυχε παταγωδώς να προστατεύσει την Γιουγκοσλαβία που ήταν γεωστρατηγικός της εταίρος όταν την βομβάρδισε το ΝΑΤΟ. Το ίδιο ακριβώς έγινε και στην Λιβύη.  Ούτε η Ρωσία, ούτε η Κίνα την προστάτευσαν. Μάλιστα ο πόλεμος στη Λιβύη ήταν μια καθαρή ήττα της Κίνας, η οποία είχε εκεί 35 χιλ. συμβούλους και εργαζόμενους στα πετρέλαια που τα έχει απόλυτη ανάγκη. Με τον θάνατο του Καντάφι αυτοί πέρασαν στην Κρήτη και επέστρεψαν στην Κίνα. Αν  Κίνα και Ρωσία είχαν 200 χιλ. στρατό στην Λιβύη, 5 αεροπλανοφόρα και 5 καταδρομικά στα παράλια της, το ΝΑΤΟ όχι μόνο δεν θα τολμούσε να επέμβει αλλά ούτε καν να περάσει έξω από το Λιβυκό πέλαγος.

Ο Καντάφι έδωσε στον λαό του παιδεία, υγεία και ποιότητα ζωής. Όμως ήταν πολύ βιαστικός, υποτίμησε τους Αμερικανούς και ξέχασε τι έπαθε ο Σαντάμ. Μεγαλοπιάστηκε και ήθελε να ηγηθεί όλης της Αφρικής σε έναν αγώνα εναντίον του δολαρίου. Αλλά είναι σύνηθες να «τρελαίνονται» αυτοί που αποκτούν εξουσία. Αν περίμενε 10-15 χρόνια μπορεί να το πετύχαινε, αλλά όπως είπαμε βιάστηκε. Κάλεσε τους Αφρικανούς ηγέτες στην Τρίπολη και τους ζήτησε να καταργήσουν το δολάριο στις πωλήσεις πετρελαίου, (δείτε το ανάλογο βίντεο) και να υιοθετήσουν το χρυσό δηνάριο αλλά όλοι φοβήθηκαν και δεν τον ακολούθησε κανείς. Όμως αν καταρρεύσει το δολάριο, αν γίνει κάτι τέτοιο η Αμερική τελειώνει, θα πάθει ασφυξία και θάνατο. Έτσι είχαν τέτοιο μίσος εναντίον του που πρώτα τον βασάνισαν, τον σοδόμισαν και μετά τον εκτέλεσαν.  Το ίδιο ακριβώς συνέβη με τον Σαντάμ και για τους ίδιους ακριβώς λόγους, παρόλο που ήταν προσωπικός φίλος του Μπους και του Ράμσφελντ. Τον εκτέλεσαν για παραδειγματισμό, ενώ η Ρωσία και η Κίνα ήταν απλοί θεατές. 

Η Ρωσία σήμερα δεν είναι ελκυστική χώρα. Και αυτό το αποδεικνύουν περίτρανα οι 500 χιλ. Έλληνες, αριστεροί, δεξιοί, κομμουνιστές, ορθόδοξοι, οι οποίοι έφυγαν στο εξωτερικό και ούτε ένας από αυτούς, ούτε καν σκέφτηκε να πάει στην Ρωσία. Ομοίως αν και η Ρωσία είναι 10 φορές πιο πλούσια σε φυσικούς πόρους από την Αμερική, εν τούτοις η Αμερική και φυσικά η Ευρώπη, είναι 100 φορές πιο ελκυστική από την Ρωσία. Επομένως αυτήν την στιγμή ο δυτικός κόσμος υπερέχει. Θα μου πείτε είναι άδικος, σκληρός, απάνθρωπος, εκφυλισμένος και εκμεταλλεύεται άγρια τους εργαζόμενους. Ναι έτσι ακριβώς είναι, αλλά ποτέ το δίκιο, η αλήθεια και η ανθρωπιά δεν κυβέρνησαν τον κόσμο. Άρα η εξίσωση Ελλάς =Ρωσία δεν έχει λύσεις και απορρίπτεται. Επομένως η λύση βρίσκεται στην εξίσωση Ελλάς =Αμερική. Ήδη η Ελληνική κυβέρνηση θα έπρεπε να έχει μυστικές συνομιλίες με το επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ και να προτρέψει τους Έλληνες της Αμερικής να τον ψηφίσουν, αφού κατά πάσα πιθανότητα θα εκλεγεί πρόεδρος, εκτός αν γίνει νοθεία ή πραξικόπημα. Βέβαια όλα αυτά υποθέτουν ικανό και μεγάλο ηγέτη και δυνατή κυβέρνηση που τη στηρίζει ο λαός. Αλλιώς είναι δώρο άδωρο. 

Αλλά μήπως το ίδιο δεν γίνεται παντού; Για να ευημερήσει ένας τόπος, μια χώρα, μια πόλη πρέπει να είναι ελκυστική. ..

 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
18/11Παρα-Πολιτικά : Προς το Τ.Σ. Γέφυρας …
17/11Ελεύθερο ΒΗΜΑ : Επιστολή για το ΚΕΚ
17/11Χαλκηδόνα : Eμφάνιση Λύκων !
8/11Διαβατά : Επιχείρηση με 71 συλλήψεις στη δομή προσφύγων των Διαβατών
5/11Πολιτιστικά Kουφάλια : Θεατρική ομάδα ΙΧΝΑΙ ” Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα “
2/11ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Κουφάλια : Για μία ακόμη φορά η διοίκηση του ΚΕΚ ΝΕΦΕΛΗ δέχεται “πυρά” μέσα στο δημοτικό συμβούλιο