Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Πληρώνει τους εργαζόμενους στον ΟΑΣΘ ο Χρήστος Σπίρτζης και τους πετάει το μπαλάκι!
471 αναγνώστες
Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016
23:31

 

Το μπαλάκι στους εργαζομένους στον ΟΑΣΘ πετά για ακόμη μια φορά ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, ο κ. Σπίρτζης υπέγραψε τα απαραίτητα έγγραφα ώστε να προχωρήσει η εκταμίευση χρημάτων από την επιχορήγηση του Νοεμβρίου, για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό.  Η κοινή υπουργική απόφαση έχει ήδη υπογραφεί από τον υπουργό ΥΠΟΜΕΔΙ και αναμένεται η υπογραφή και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Χουλιαράκη. Η πληρωμη θα αφορά στον μισθό του Αυγούστου και τα χρήματα αναμένεται να φτάσουν στον λογαριασμό του ΟΑΣΘ την ερχόμενη Τετάρτη 12 Οκτωβρίου για  να μεταφερθούν άμεσα στους λογαριασμούς των εργαζομένων.

"Τα χρήματα θα εκταμιευθούν, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν την Τετάρτη, οπότε φαίνεται πως απομακρύνεται το ενδεχόμενο των κινητοποιήσεων. Απο εκεί και πέρα εμείς έχουμε στείλει όλα τα στοιχεία που μας έχουν ζητήσει και περιμένουμε", τόνισε στο thestival.gr, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης.

Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι είχαν στείλει τελεσίγραφο στο οποίο ανέφεραν ότι θα σήκωναν και πάλι χειρόφρενο σε περίπτωση που δεν ελάμβαναν τα δεδουλευμένα τους έως και τις 12 Οκτωβρίου, οπότε και συμπληρώνουν τρεις μήνες απλήρωτοι. Τώρα, καλούνται να λάβουν αποφάσεις με βάση τα νέα δεδομένα. "Εμείς δεν έχουμε ενημερωθεί ακόμα για τίποτα. Αν δεν δούμε έγγραφο επίσημο δεν μπορούμε να μιλήσουμε. Δεν μπορούμε να πάρουμε αποφάσεις με υποθετικά σενάρια", τόνισε από την πλευρά του στο thestival.gr, ο πρόεδρος των Εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης.

Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ημερών, ο κ. Τσερμενίδης είχε αναφέρει σε δηλώσεις του ότι οι εργαζόμενοι απαιτούν μισθούς δύο μηνών κι όχι ενός όπως είχε υποσχεθεί ο υπουργός. Σε ερώτηση για το πώς πρόκειται να κινηθούν σε περίπτωση που λάβουν μόνο έναν μισθό, ο Πρόεδρος του Σωματείου είχε απαντήσει ότι την απόφαση θα λάβουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, ενδεχομένως και μέσω μιας νέας γενικής συνέλευσης.

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
18/11Παρα-Πολιτικά : Προς το Τ.Σ. Γέφυρας …
17/11Ελεύθερο ΒΗΜΑ : Επιστολή για το ΚΕΚ
17/11Χαλκηδόνα : Eμφάνιση Λύκων !
8/11Διαβατά : Επιχείρηση με 71 συλλήψεις στη δομή προσφύγων των Διαβατών
5/11Πολιτιστικά Kουφάλια : Θεατρική ομάδα ΙΧΝΑΙ ” Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα “
2/11ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Κουφάλια : Για μία ακόμη φορά η διοίκηση του ΚΕΚ ΝΕΦΕΛΗ δέχεται “πυρά” μέσα στο δημοτικό συμβούλιο