Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


- «Νέος ΟΑΣΘ»... στο τραπέζι την ερχόμενη Τρίτη...
348 αναγνώστες
Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016
21:47

 

Ο «νέος ΟΑΣΘ»... στο τραπέζι την ερχόμενη ΤρίτηΗ σύσκεψη για να ανακοινώσει τι σκέφτεται στους δημάρχους της πόλης, ο Χρήστος Σπίρτζης, για τις αστικές συγκοινωνίες, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη.

 Η κλειστή σύσκεψη μεταξύ του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη με τους δημάρχους της Θεσσαλονίκη για τις αστικές συγκοινωνίες στην πόλη, θα γίνει την Τρίτη  3/1, στις 12 το μεσημέρι. Ο κ. Σπίρτζης αναμένεται να παρουσιάσει στους δημάρχους το σχέδιό του για το νέο φορέα αστικών συγκοινωνιών στη Θεσσαλονίκη, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα έχει την συμμετοχή των δήμων. 

Ο υπουργός, είχε αναφερθεί για το θέμα σε προηγούμενη σύσκεψη με τους δημάρχους και οι ίδιοι είχαν ζητήσει να το συζητήσουν σε επίπεδο ΠΕΔ. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής λάβουν μέρος όλοι οι δήμαρχοι του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονί

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
16/7"Σεμνά και Ταπεινά " - Πίσω...από την Πολιτική !
15/7Ωραιόκαστρο : "Ευκαιρία στα Παιδιά για Ασφάλεια στο Νερό..."
12/7Σε προσωρινή αναστολή της έκδοσής της προχωρά η εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ¨ θεσσαλονίκης
10/7Ωραιόκαστρο : Η ΔΕΥΑΩ ενημερώνει τους κατοίκους Λητής και Δρυμού
4/7Εκλογές 2019 - ΣΑΒΒΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ : "Δεν φοβήθηκα ποτέ τις ρήξεις όταν χρειάστηκε - Η «καθαρή έξοδος» από τα μνημόνια ήταν ένα ακόμη μεγάλο ψέμα του κ. Τσίπρα "