Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


- «Νέος ΟΑΣΘ»... στο τραπέζι την ερχόμενη Τρίτη...
385 αναγνώστες
Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2016
21:47

 

Ο «νέος ΟΑΣΘ»... στο τραπέζι την ερχόμενη ΤρίτηΗ σύσκεψη για να ανακοινώσει τι σκέφτεται στους δημάρχους της πόλης, ο Χρήστος Σπίρτζης, για τις αστικές συγκοινωνίες, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη.

 Η κλειστή σύσκεψη μεταξύ του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη με τους δημάρχους της Θεσσαλονίκη για τις αστικές συγκοινωνίες στην πόλη, θα γίνει την Τρίτη  3/1, στις 12 το μεσημέρι. Ο κ. Σπίρτζης αναμένεται να παρουσιάσει στους δημάρχους το σχέδιό του για το νέο φορέα αστικών συγκοινωνιών στη Θεσσαλονίκη, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, θα έχει την συμμετοχή των δήμων. 

Ο υπουργός, είχε αναφερθεί για το θέμα σε προηγούμενη σύσκεψη με τους δημάρχους και οι ίδιοι είχαν ζητήσει να το συζητήσουν σε επίπεδο ΠΕΔ. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής λάβουν μέρος όλοι οι δήμαρχοι του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονί

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις