Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Σαν «σαρδέλες» πατιούνται επιβάτες σε λεωφορείο γραμμής του ΟΑΣΘ (Εικόνα)
444 αναγνώστες
Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017
01:22

 

Εδώ και πολύ καιρό παραπονιούνται κάτοικοι περιοχής της Θεσσαλονίκης για την αστική συγκοινωνία.  Οι κάτοικοι του Ωραιοκάστρου κάνουν παράπονα για την κατάσταση που επικρατεί στα λεωφορεία της γραμμής 56.

Υπάρχουν άνθρωποι που καταγγέλλουν ότι χρειάστηκε να περιμένουν στη στάση μέχρι και μία ώρα και οτι οι ώρες που ανακοινώνει ο ΟΑΣΘ για την διέλευση των λεωφορείων δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που πραγματικά συμβαίνει με αποτέλεσμα να κανείς να μην μπορεί να προγραμματίσει τίποτα ειδικά αυτές τις μέρες. Πολλοί έχουν εκφράσει τα παράπονά τους  στον ΟΑΣΘ τηλεφωνικά ή με mail όμως η κατάσταση αντί να βελτιώνεται χειροτερεύει καταγγέλουν. Η παρακάτω φωτογραφία στάλθηκε στο oraiokastro24.gr. Eίναι Σάββατο βράδυ και η νεολαία του Ωραιοκάστρου επέλεξε το κέντρο της Θεσσαλονίκης για την έξοδο της. 23:30 αναμένουν το λεωφορείο απο τον Σταθμό για το Ωραιόκαστρο. Ξεκινάει το πρόβλημα,άλλο λεωφορείο απο το κέντρο προς στον Σταθμό και άλλο για το Ωραιόκαστρο… Ξεκινάει σχεδόν γεμάτο. Φτάνει λίγο πριν την περιοχή της Γαλήνης ασφυκτικά γεμάτο και στις στάσεις υπάρχει και άλλος κόσμος για Ωραιόκαστρο. «Σαρδελοποίηση κυριολεκτικά νιώσαμε,αλλά και αυτά τα παιδιά δεν είχαν άλλο μέσω να πάνε στο σπίτι τους,το λεωφορείο ήταν τελευταίο. Έχω τύχει σε δρομολόγιο που οδηγός δεν σταμάτησε να πάρει τον κόσμο απο την στάση. Δεν χωρούσαμε. Πως θα ανέβαιναν όμως στο Ωραιόκαστρο; Το κόμιστρο για το ταξί είναι μεγάλο. Σαν να είμαστε σε παραμεθόρια περιοχή νιώθουμε. Περνούμε δυο λεωφορεία για να κατέβουμε και δυο για να ανέβουμε. Χρήματα πολλά για παροχές κακές. Θα θέλαμε να το δουν με σοβαρότητα το πρόβλημά μας οι αρμόδιοι» αναφέρουν επιβάτες σε καταγγελία τους.  
Πηγή: oraiokastro24.gr 

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
14/9Νεοχωρούδα : Η 5η Γιορτή Μανιταριού στο Πάρκο Νεοχωρούδας - Ελεύθερο ΒΗΜΑ : Τα “Κωμικοτραγικά” της Ζωής … !
13/9Ελεύθερο ΒΗΜΑ- Δημήτρης Βαρτζόπουλος: ” Ανάπτυξη για όλους…”
11/9Καλή Σχολική Χρονιά απο τους δημάρχους Δέλτα και Χαλκηδόνας !
6/9Δ.Ε.Θεσσαλονίκης : Δείτε ποιοι δρόμοι θα κλείσουν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης λόγω ΔΕΘ
5/9Δήμος Δέλτα : Κέντρο Κοινότητας Δήμου Δέλτα
3/9Χαλκηδόνα : Τα πρόσωπα της νέας Διοίκησης του Δήμου Χαλκηδόνος
1/9Δήμος Δέλτα : «Στη φάκα» ένας νεαρός από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δέλτ