Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Δ. Δέλτα: Aξιοποιούμε τη δυνατότητα για προσλήψεις που μας δίνει το Υπουργείο Εσωτερικών
428 αναγνώστες
Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017
19:23

 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΤΑΤην υποβολή αιτήματος προς το υπουργείο Εσωτερικών για πρόσληψη 43 ατόμων τακτικού προσωπικού ανταποδοτικών υπηρεσιών, κατηγορίας ΔΕ και ΥΕ, ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δέλτα,  κατά την τελευταία συνεδρίασή του, μετά από πρόταση της Διοίκησης.

 

«Είναι γνωστό ότι ο Δήμος Δέλτα πάσχει από έλλειψη προσωπικού. Αυτό προέκυψε από το 2010, διότι ενώ ο Καλλικράτης αύξησε τον πληθυσμό, την επικράτεια και τις ανάγκες διοίκησης, δεν αυξήθηκε ανάλογα το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου. Εμείς αξιοποιούμε τη δυνατότητα που μας δίνει προσώρας το υπουργείο Εσωτερικών, προκειμένου να καλύψουμε ορισμένες από τις ανάγκες. Ελπίζουμε ότι το Υπουργείο θα ανταποκριθεί μέχρι τέλους, θα εγκρίνει το αίτημα και σύντομα θα εντάξουμε επιπλέον προσωπικό στο Δήμο μας. Γνωρίζουμε ότι βρισκόμαστε σε οικονομική κρίση, ωστόσο δεν μπορεί να επιτρέψουμε την αποσύνθεση, ιδιαίτερα στην αυτοδιοίκηση που αποτελεί τη βαθμίδα διοίκησης εκείνη που εφάπτεται της κοινωνίας» δήλωσε ο Δήμαρχος Δέλτα

Η πρωτοβουλία της Διοίκησης ελήφθη σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 40703/16-12-2016 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών (και μετά την θέση σε ισχύ των διατάξεων του άρθρου 7 του ν. 4368/2016 με τις οποίες εισάγεται εξαίρεση από την πλήρη αναστολή προσλήψεων τακτικού προσωπικού κατηγοριών ΔΕ και ΥΕ) για θέσεις υπηρεσιών για τις οποίες ο Δήμος ή το ΝΠΙΔ εισπράττει ανταποδοτικά τέλη από τους ωφελούμενους κατοίκους και αφορούν ιδίως τους τομείς της καθαριότητας, του ηλεκτροφωτισμού, της ύδρευσης – άρδευσης, της αποχέτευσης και των δημοτικών κοιμητηρίων.

Σημειωτέον ότι η δαπάνη μισθοδοσίας θα καλυφθεί από τον προϋπολογισμό του Δήμου. Για τον καθορισμό των θέσεων που περιλήφθηκαν στο αίτημα προς το Υπουργείο, ζητήθηκαν οι προτάσεις από τις Διευθύνσεις και τις λοιπές οργανικές μονάδες του Δήμου. Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα και τις κενές θέσεις του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου, ιεραρχήθηκαν από τους Διευθυντές και υποβλήθηκαν στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Το αίτημα απεστάλη στο υπουργείο και αναμένεται η σχετική έγκριση.

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
18/11Παρα-Πολιτικά : Προς το Τ.Σ. Γέφυρας …
17/11Ελεύθερο ΒΗΜΑ : Επιστολή για το ΚΕΚ
17/11Χαλκηδόνα : Eμφάνιση Λύκων !
8/11Διαβατά : Επιχείρηση με 71 συλλήψεις στη δομή προσφύγων των Διαβατών
5/11Πολιτιστικά Kουφάλια : Θεατρική ομάδα ΙΧΝΑΙ ” Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα “
2/11ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Κουφάλια : Για μία ακόμη φορά η διοίκηση του ΚΕΚ ΝΕΦΕΛΗ δέχεται “πυρά” μέσα στο δημοτικό συμβούλιο