Γάτος - ο Μακεδών...!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


To Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Δ.Ε. Χαλάστρας
301 αναγνώστες
Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017
20:22

Η πρώτη προπαρασκευαστική συνάντηση για την τροποποίηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου της Δημοτικής Ενότητας Χαλάστρας με τους μηχανικούς που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Δημοτικό Κατάστημα Χαλάστρας, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Δέλτα Ευθ. Φωτόπουλου. Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δέλτα Μ. Δημοπούλου και ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Χαλάστρας Απ. Κανάκας και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου. Στη διάρκεια της συνάντησης ανταλλάχθηκαν απόψεις και έγιναν οι πρώτες επισημάνσεις για το θέμα, από την πλευρά των μηχανικών. Τις επόμενες εβδομάδες θα ακολουθήσουν ανάλογες συναντήσεις με τους μηχανικούς αλλά και με φορείς των Δημοτικών Ενοτήτων Αξιού και Εχεδώρου.
Στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους επαγγελματίες για την προσέλευσή τους που ήταν καθολική, και ζήτησε από αυτούς να καταθέσουν τις σκέψεις και τις προτάσεις τους με βάση την επαγγελματική τους εμπειρία, υλικό που θα ληφθεί υπόψη στη μελέτη για την τροποποίηση του Γ.Π.Σ. της Χαλάστρας. Η ημερομηνία που συμφωνήθηκε από κοινού είναι η 20ή Μαρτίου 2017.
Ο κ. Φωτόπουλος επισήμανε ότι από χθες έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος «Κατηγορίες και Περιεχόμενο Χρήσεων Γης» το οποίο εφόσον γίνει νόμος του κράτους θα επηρεάσει το Γ.Π.Σ. όλων των δήμων της χώρας.
«Ξεκινήσαμε μια άτυπη διαβούλευση προκειμένου να δώσουμε το λόγο στους δημότες μας και μάλιστα στους ειδικούς για ένα θέμα που αφορά την τάξη του δημόσιου χώρου στην περιοχή της Χαλάστρας και του Ανατολικού. Χαίρομαι γιατί οι μηχανικοί ανταποκρίθηκαν με τρόπο θετικό και γιατί μόνο σε συνεργασία με τους πολίτες μπορούμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο το Δήμο μας» δήλωσε ο Δήμαρχος

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
19/4ΣτΕ: Δικαίωση για ΟΑΣΘ – Τι είπε για τα λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη
19/4Θεσσαλονίκη:Ποια σπίτια έκλεβε η ρωσόφωνη μαφία στη Θεσσαλονίκη
14/4Θεσσαλονίκη : Πακιστανοί κρατούσαν παράνομα ομοεθνή τους στη Νεάπολη - Διακινούσαν μετανάστες σε όλη την Ελλάδα
14/4Λαγκαδάς : Συνελήφθησαν έπειτα από καταδίωξη δύο μέλη συμμορίας για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών
9/4Thessaloniki: Αυξημένη παραμένει η κίνηση - Επέστρεψαν πάνω από 88.000 οχήματα στη Θεσσαλονίκη
9/4Θεσσαλονίκη : Αύξηση των τροχαίων ατυχημάτων τον Μάρτιο 2018 στην κεντρική Μακεδονία