Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


To Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Δ.Ε. Χαλάστρας
550 αναγνώστες
Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2017
20:22

Η πρώτη προπαρασκευαστική συνάντηση για την τροποποίηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου της Δημοτικής Ενότητας Χαλάστρας με τους μηχανικούς που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Δημοτικό Κατάστημα Χαλάστρας, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Δέλτα Ευθ. Φωτόπουλου. Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δέλτα Μ. Δημοπούλου και ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Χαλάστρας Απ. Κανάκας και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου. Στη διάρκεια της συνάντησης ανταλλάχθηκαν απόψεις και έγιναν οι πρώτες επισημάνσεις για το θέμα, από την πλευρά των μηχανικών. Τις επόμενες εβδομάδες θα ακολουθήσουν ανάλογες συναντήσεις με τους μηχανικούς αλλά και με φορείς των Δημοτικών Ενοτήτων Αξιού και Εχεδώρου.
Στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους επαγγελματίες για την προσέλευσή τους που ήταν καθολική, και ζήτησε από αυτούς να καταθέσουν τις σκέψεις και τις προτάσεις τους με βάση την επαγγελματική τους εμπειρία, υλικό που θα ληφθεί υπόψη στη μελέτη για την τροποποίηση του Γ.Π.Σ. της Χαλάστρας. Η ημερομηνία που συμφωνήθηκε από κοινού είναι η 20ή Μαρτίου 2017.
Ο κ. Φωτόπουλος επισήμανε ότι από χθες έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος «Κατηγορίες και Περιεχόμενο Χρήσεων Γης» το οποίο εφόσον γίνει νόμος του κράτους θα επηρεάσει το Γ.Π.Σ. όλων των δήμων της χώρας.
«Ξεκινήσαμε μια άτυπη διαβούλευση προκειμένου να δώσουμε το λόγο στους δημότες μας και μάλιστα στους ειδικούς για ένα θέμα που αφορά την τάξη του δημόσιου χώρου στην περιοχή της Χαλάστρας και του Ανατολικού. Χαίρομαι γιατί οι μηχανικοί ανταποκρίθηκαν με τρόπο θετικό και γιατί μόνο σε συνεργασία με τους πολίτες μπορούμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο το Δήμο μας» δήλωσε ο Δήμαρχος

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
18/11Παρα-Πολιτικά : Προς το Τ.Σ. Γέφυρας …
17/11Ελεύθερο ΒΗΜΑ : Επιστολή για το ΚΕΚ
17/11Χαλκηδόνα : Eμφάνιση Λύκων !
8/11Διαβατά : Επιχείρηση με 71 συλλήψεις στη δομή προσφύγων των Διαβατών
5/11Πολιτιστικά Kουφάλια : Θεατρική ομάδα ΙΧΝΑΙ ” Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα “
2/11ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Κουφάλια : Για μία ακόμη φορά η διοίκηση του ΚΕΚ ΝΕΦΕΛΗ δέχεται “πυρά” μέσα στο δημοτικό συμβούλιο