Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Το νέο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δέλτα
331 αναγνώστες
Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017
20:29

dimotiko symvoulio dimairesiesΗ μέχρι σήμερα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δέλτα Μαριάνθη Δημοπούλου επανεξελέγη με ευρύτατη συναίνεση των μελών του σώματος, στη σημερινή ειδική συνεδρίαση (5/3/2017) για την εκλογή μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, σύμφωνα με τα άρθρα 64 και 74 του ν. 3852/2010, υπό την Προεδρία του πλειοψηφούντος Δημοτικού Συμβούλου Ευάγγελου Βαμβάκου.

Η όλη διαδικασία εξελίχθηκε σε πολύ θετικό κλίμα. Στη θέση του Αντιπροέδρου εξελέγη ο Τριαντάφυλλος Κουρόγλου (από τη μείζονα αντιπολίτευση) και στη θέση της γραμματέως η Νικολέτα Πάντη (από την ελάσσονα αντιπολίτευση), επίσης με ευρύτατη πλειοψηφία και οι δύο.

Η κ. Δημοπούλου ευχαρίστησε το Δήμαρχο Ευθ. Φωτόπουλο για την εμπιστοσύνη καθώς και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για τη διάθεση συνεργασίας τόσο από την πλευρά της συμπολίτευσης όσο και της αντιπολίτευσης όχι μόνο κατά τη διαδικασία εκλογής αλλά και κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 2,5 χρόνων.

Από την πλευρά του ο κ. Φωτόπουλος ευχαρίστησε τις παρατάξεις και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για τη συνεργασία ουσίας από την αρχή της θητείας της σημερινής Διοίκησης και τόνισε: «Ήταν μια άψογη διαδικασία, σε κλίμα συναίνεσης και συνεργασίας, όπως άλλωστε ήταν και στα πρώτα 2,5 χρόνια της θητείας μας, έχοντας βρει έναν κοινό βηματισμό.. Ούτως ή άλλως δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτε. Αυτό το κλίμα προσθέτει στη Διοίκηση και στο Δημοτικό Συμβούλιο περισσότερο βάρος ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε και στο μέλλον στα δύσκολα προβλήματα του τόπου μας».

 

Στη συνέχεια, εξελέγησαν τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής:

  • Από την παράταξη της πλειοψηφίας ως τακτικά μέλη οι Φίλιππος Γουρουνίδης, Γρηγόρης Ζάχος, Δημήτρης Χαλκίδης, Ελένη Μπαλογιάννη, Ευάγγελος Βαμβάκος και ως αναπληρωματικά μέλη οι Στέφανος Λιούλιας, Γιώργος Αγγουράς, Δημήτρης Καμανάς.
  • Από την αντιπολίτευση εξελέγησαν ως τακτικά μέλη οι Ανέστης Πετρίδης, Γιώργος Γλώσσης, Γιάννης Ρήγας και ως αναπληρωματικά οι Κυριακή Κουκούλη και Σπύρος Σταματάκης.

Τέλος, εξελέγησαν τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής:

  • Από την παράταξη της πλειοψηφίας ως τακτικά μέλη οι Δημόκριτος Κηπουρός, Ανδρέας Αναγνώστου, Γιώργος Αγγουράς, Κώστας Δουζδαμπάνης, Στέργιος Μπέκας, και ως αναπληρωματικά μέλη οι Ελένη Νικολτζούκη, Κώστας Τσουμπάρης, Βαλάντης Παπαγεωργίου.
  • Από την αντιπολίτευση εξελέγησαν ως τακτικά μέλη οι Διονύσης Λιακόπουλος, Κυριακή Κουκούλη, Πασχαλίνα Χατζηκυριάκου και ως αναπληρωματικά οι Ελένη Μπατζιλή και Τριαντάφυλλος Κουρόγλου.
Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
17/11Ελεύθερο ΒΗΜΑ : Επιστολή για το ΚΕΚ
17/11Χαλκηδόνα : Eμφάνιση Λύκων !
8/11Διαβατά : Επιχείρηση με 71 συλλήψεις στη δομή προσφύγων των Διαβατών
5/11Πολιτιστικά Kουφάλια : Θεατρική ομάδα ΙΧΝΑΙ ” Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα “
2/11ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Κουφάλια : Για μία ακόμη φορά η διοίκηση του ΚΕΚ ΝΕΦΕΛΗ δέχεται “πυρά” μέσα στο δημοτικό συμβούλιο