Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Μυλόπουλος: Προφανώς δεν αντέχουν να πετυχαίνουμε σήμερα εμείς εκεί που εκείνοι απέτυχαν
239 αναγνώστες
Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018
15:51

Î‘Ï€Î¿Ï„Î­Î»Î΅ÏƒÎ¼Î± Î΅Î¹ÎºÏŒÎ½Î±Ï‚ για Γ. Μυλόπουλος:

Σκληρή απάντηση σε όσους αμφισβητούν την πρόοδο των εργασιών του μετρό Θεσσαλονίκης, έδωσε ο πρόεδρος Αττικό Μετρό, Γιάννης Μυλόπουλος στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου για την παρουσίαση της δράσης «Μετρό και Ποίηση».

"Δεν θα αναφερθώ σε συγκεκριμένες γραφικές περιπτώσεις ανθρώπων οι οποίοι προκειμένου να προκαλέσουν λίγα λεπτά δημοσιότητας κάνουν τα πάντα. Θα μιλήσω για μια γενικότερη πολιτική πραγματικότητα η οποία διαπιστώνεται στη Θεσσαλονίκη. Τις τελευταίες μέρες διαπιστώνουμε ότι επιχειρείται μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια από παλαιοκομματικό καταστημένο της Θεσσαλονίκης να αμφισβητήσει την πρόοδο που σημειώνουν τα έργα του μετρό. Πρόκειται γι αυτούς που είναι υπεύθυνοι που το μετρό έγινε ανέκδοτο. Πρόκειται για αυτούς που είναι υπεύθυνοι που η Θεσσαλονίκη έγινε πρωτεύουσα της φτώχειας, της ανεργίας και της λαμαρίνας. Μη έχοντας αφήγημα για την πόλη προσπαθούν διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα και παραπληροφορώντας να αμφισβητήσουν το έργο που γίνεται σήμερα. Προφανώς δεν αντέχουν να πετυχαίνουμε σήμερα εμείς εκεί που εκείνοι απέτυχαν", τόνισε ο κ. Μυλόπουλος.

"Όλα τα προβλήματα και όλες οι εκκρεμότητες του έργου έχουν πλέον αντιμετωπιστεί και έχουν πλέον διευθετηθεί με επιτυχία. Το Μετρό επανεκκίνησε και σήμερα υλοποιείται σε νέες και σταθερές βάσεις. Εμείς παραλάβαμε το 40% του έργου ολοκληρωμένο από τους κυρίους που σήμερα κατηγορούν εμάς. Το 40% του έργου ολοκληρωμένο από τους κυρίους που σήμερα κατηγορούν εμάς, έγινε σε 10 ταλαιπωρημένα χρόνια. Μέσα σε μόλις δύο χρόνια καταφέρεμα και προχωρήσαμ το έργο στο 65%. Τρέχουμε με τριπλάσιους ρυθμούς σε σχέση με τους ρυθμούς που έτρεχαν αυτοί που σήμερα μας κατηγορούν", δήλωσε ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό.

Παράλληλα αναφερόμενος στη χθεσινή σύσκεψη δημάρχων της Θεσσαλονίκης και του Κιλκίς στο δημαρχείο Ωραιοκάστρου, αλλά και τις αιτιάσεις του δημάρχου Δέλτα, σημείωσε πως όλες οι προτάσεις εξετάζονται με μεγάλη σοβαρότητα από την Εταιρεία.

"Και η πρόταση των δημάρχων χθες στο Ωραιόκαστρο και οι προτάσεις που γίνονται από τα ΚΤΕΛ, που δικαίως ζητούν σύνδεση αλλά και προτάσεις άλλες που είναι μακρινές από το έργο όπως του δήμαρχου Δέλτα που διεκδικεί και αυτός με τη σειρά του να περάσει το μετρό από το δήμο του , είναι λογικό έχει ανοίξει η όρεξη και όλοι θέλουν να περάσει από τη δική τους περιοχή. Όλες οι προτάσεις για επεκτάσεις του μετρό εξετάζονται με μεγάλη σοβαρότητα από τους μηχανικούς, τους συγκοινωνιολόγους και τις επιτροπές που έχει συγκροτήσει η Αττικό Μετρό. Πολύ σύντομα θα έχουμε απαντήσεις τεκμηριωμένες προς όλους", τόνισε ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό και πρόσθεσε:

"Εντάσσοντας περισσότερες περιοχές και μεγαλώνοντας τον προϋπολογισμό του έργου, κινδυνεύουμε να το κάνουμε να μην είναι ελκυστικό για χρηματοδότηση. Κινδυνεύουμε να μας πιάσει μαξιμαλισμός, να θέλουμε να πάει το μετρό παντού, να διογκώσουμε το έργο και τελικά τα ευρωπαϊκά ταμεία και οι τράπεζες από τις οποίες διεκδικούμε χρηματοδότηση, να μην το χρηματοδοτήσουν".

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα ’ρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις