Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Θεσσαλονίκη: Χωρίς λεωφορεία επί ώρες και αύριο
684 αναγνώστες
Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2018
22:46

Μετά από μαραθώνιες διαβουλεύσεις το συνδικάτο των εργαζομένων του ΟΑΣΘ αποφάσισε πριν από λίγα λεπτά τη συνέχιση των κινητοποιήσεων με τη μορφή των στάσεων εργασίας. Πιο αναλυτικά, αύριο Παρασκευή (5/10) η Θεσσαλονίκη θα μείνει χωρίς λεωφορεία από την αρχή του ωραρίου μέχρι και τις 09.00 το πρωί, αλλά και από τις 19.00 το απόγευμα μέχρι και την λήξη του ωραρίου.

Μάλιστα, ο κ. Τσερμενίδης ανακοίνωσε πως θα υπάρξουν νέες διαβουλεύσεις την Δευτέρα στις 12.00 το μεσημέρι, ενώ το Σαββατοκύριακο θα έχει κανονικά λεωφορεία.

Το συνδικάτο των εργαζομένων του ΟΑΣΘ βρισκόταν από το πρωί – περίπου στις 11.00 – στα γραφεία του Οργανισμού στη Χαριλάου, με τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Τσερμενίδη να έχει επαφές με τους συναδέρφους του στον ΟΑΣΑ, ενώ εστάλησαν επιστολές τόσο στο υπουργείο Υποδομών, όσο και στη διοίκηση του ΟΑΣΘ. Προ ολίγου, ο κ. Τσερμενίδης ανακοίνωσε επίσημα τις νέες στάσεις εργασίας για αύριο Παρασκευή.

http://www.typosthes.gr

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις
16/7"Σεμνά και Ταπεινά " - Πίσω...από την Πολιτική !
15/7Ωραιόκαστρο : "Ευκαιρία στα Παιδιά για Ασφάλεια στο Νερό..."
12/7Σε προσωρινή αναστολή της έκδοσής της προχωρά η εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ¨ θεσσαλονίκης
10/7Ωραιόκαστρο : Η ΔΕΥΑΩ ενημερώνει τους κατοίκους Λητής και Δρυμού
4/7Εκλογές 2019 - ΣΑΒΒΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ : "Δεν φοβήθηκα ποτέ τις ρήξεις όταν χρειάστηκε - Η «καθαρή έξοδος» από τα μνημόνια ήταν ένα ακόμη μεγάλο ψέμα του κ. Τσίπρα "