Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Ωραιόκαστρο : "Ευκαιρία στα Παιδιά για Ασφάλεια στο Νερό..."
82 αναγνώστες
Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019
20:30

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, πισίνα και παιδί

Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου πραγματοποιήθηκε, για πρώτη φορά, επίσκεψη νηπίων των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ωραιοκάστρου στα πλαίσια του προγράμματος «Αγωγή στο Νερό».

Το πρόγραμμα ενταγμένο, στο ήδη πολύ αγαπητό και χρόνια δοκιμασμένο πρόγραμμα Παιδί και Θάλασσα, αποτελεί αναπόσπαστό κομμάτι του και έχει ως στόχο να κάνει το νερό προσιτό ακόμη και για στις προσχολικές ηλικίες, με ασφάλεια και εξειδικευμένη διαπαιδαγώγηση. Πρόκειται για μια προετοιμασία σε δύο στάδια, η οποία θα βοηθήσει τα παιδιά να γνωρίσουν τους κινδύνους αλλά και τα οφέλη της κολύμβησης, έχοντας επίγνωση της πραγματικότητας.

‘Έτσι ο Δήμος Ωραιοκάστρου για πρώτη φορά παρουσιάζει ένα καινοτόμο πρόγραμμα το οποίο συνδέει θάλασσα και κολυμβητήριο, πρόσβαση στο νερό για όλες τις ηλικίες και αναλαμβάνει, εκτός από τη διασκέδαση, και την επιμόρφωση.

Για την υλοποίηση της πρότασης του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και του γραφείου Εποπτείας Παιδικών Σταθμών και Σωματείων του δήμου Ωραιοκάστρου, χρειάστηκε να συνεργαστούν ο Aντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδείας, η Κοινωφελής Επιχείρηση και η Διοίκηση του Κολυμβητηρίου Ωραιοκάστρου. Με πολύμηνη και ακατάπαυστη δουλειά ξεπέρασαν κάθε εμπόδιο για να δώσουν μια "Ευκαιρία στα Παιδιά για Ασφάλεια στο Νερό"

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις