Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


"Σεμνά και Ταπεινά " - Πίσω...από την Πολιτική !
265 αναγνώστες
Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019
19:19

Επιμέλεια: 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ

Με τα βλέμματα στραμμένα στον ουρανό είναι καθημερινά οι αγρότες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου μετά τις τελευταίες καταστροφές που υπέστησαν οι καλλιέργειές τους από τα αλλεπάλληλα μπουρίνια, με δυνατούς ανέμους, χαλαζόπτωση και έντονες νεροποντές.

Οδηγίες για μέτρα πρόληψης και προστασίας από τα κουνούπια εξέδωσε η Περιφέρεια , Κεντρικής Μακεδονίας σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας. Η Περιφέρεια Κ.Μ. επισημαίνει ότι «η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των τοπικών κοινωνιών αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της επιτυχίας ενός ολοκληρωμένου προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών.

Είναι περισσότερα από δύο βράδια που στην Χαλκηδόνα δεν λειτουργεί ο φωτισμός στις κολόνες της ΔΕΗ ! Με τη ΔΕΗ που δεν έχει χρήματα ούτε για κολόνες κατά πώς λένε, καλόν είναι να αναμένουμε τις αποφάσεις της νέας κυβέρνησης και στο μεταξύ, να προσαρμοζόμαστε σε καταστάσεις του… μέλλοντος.

Ευτυχώς που υπάρχει και το ΚΚΕ και… ισορροπεί κάπως (σ.σ. ιδεολογικά) την αντιπαράθεση για τα δημόσια και τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Γιατί στην αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, με βάση και την υπαρκτή πολιτική Γαβρόγλου δηλαδή και όχι θεωρίες, πραγματικά δεν γίνεται αντιληπτό για ποιο λόγο τσακώνονται

Ζώα … ! Πώς αλλιώς να εκφραστείς βλέποντας ξανά και ξανά το βίντεο από τη Χαλκίδα. Δεκάδες λουόμενοι με κινητά στα χέρια καταγράφουν πώς ένα ψάρι έχει εγκλωβιστεί στα ρηχά νερά. Κάποιοι το πιάνουν και το σηκώνουν, άλλοι στη συνέχεια το χτυπούν με πέτρα και το σκοτώνουν.

Με την τραγωδία της Χαλκιδικής, αποδείχθηκε πως το πολιτικό ρεπορτάζ επέστρεψε στις παλιές καλές εποχές της... εγκυρότητας. Αφού τρία τουλάχιστον πρωτοσέλιδα ισάριθμων Μέσων Ενημέρωσης (εντύπων και ψηφιακών) εξήραν τα «κυβερνητικά αντανακλαστικά» στη «διαχείριση της πρώτης κρίσης». 

Τι σύμπτωση... ! 

Τρεις διαφορετικοί δημοσιογράφοι, σε διαφορετικά ΜΜΕ σκέφθηκαν το ίδιο πράγμα, να τονίσουν πόσο καλά τα πήγε η κυβέρνηση. Όταν η δημοσιογραφία στη χώρα μας, βάζει μόνη της τα χεράκια της και βγάζει τα ματάκια της. 

Η μία εκδοχή... !

Η δεύτερη εκδοχή είναι πως τα... μεγάλα πνεύματα του κυβερνητικού ρεπορτάζ συναντώνται στη «γραμμή» του Μαξίμου. 

Του εκάστοτε Μαξίμου...!

Το γλέντησε –έμαθα- στην γιορτή Καρπουζιού ο νέος δήμαρχος Χαλκηδόνος Σταύρος Αναγνωστόπουλος με την παρέα του !

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις