Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ ... : "Τα Κακώς Κείμενα "
78 αναγνώστες
Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2019
09:42

 

Για εννιά χρόνια η κυρία Σόνια Παραστατίδου ζούσε με τη σύνταξη αναπηρίας της Πρόνοιας, δηλαδή 313 ευρώ το μήνα. Είναι καρδιοπαθής και πάσχει από διαβήτη τύπου 2.

Κάθε δύο χρόνια περνούσε από την αρμόδια επιτροπή ελέγχου. Φέτος το σύστημα άλλαξε και έπρεπε να κατατεθεί ο εισηγητικός φάκελος ηλεκτρονικά. Τότε άρχισε ο γολγοθάς γιαγιάς και εγγονής

"Δεν ξέρανε πραγματικά τι τους γινότανε. Οι γιατροί δεν μπορούσαν να μπούνε μέσα στο σύστημα ώστε να βάλουν απλά τα στοιχεία τους για να κατατεθεί ο εισηγητικός φάκελος" δήλωσε στο Star η εγγονή της ηλικιωμένης, Σόνια Παπαλαζαρίδου. Τελικά η νεαρή γυναίκα αναγκάστηκε να πληρώσει 80 ευρώ σε ιδιώτες γιατρούς προκειμένου να συμπληρωθεί σωστά ο φάκελος. Μια υπάλληλος της Πρόνοιας πήρε τηλέφωνο τους γιατρούς εκτός του ωραρίου της και τους καθοδηγούσε βήμα - βήμα. 

30 Ιουνίου πέρασαν από επιτροπή και πριν από λίγες ημέρες ενημερώθηκαν ότι η σύνταξη κόπηκε. Γιατί; Η ινσουλινοεξαρτώμενη ηλικιωμένη εμφανίζεται στο σύστημα ως μη ινσουλινοεξαρτώμενη.

Σε μία συνταγή του 2016 ένας ειδικευόμενος γιατρός είχε συμπληρώσει λάθος κωδικό. Η συνταγή πέρασε στο σύστημα με τον λάθος κωδικό και όλα τινάχτηκαν στον αέρα. Η τρέλα της γραφειοκρατίας στο μεγαλείο της. Όλοι ξέρουνε ότι έγινε λάθος αλλά δεν υπάρχει τρόπος να διορθωθεί. Η κυρία Σόνια εδώ και 14 μήνες δεν εισπράττει τα 313 ευρώ που συντηρούσαν τα ίχνη της αξιοπρέπειας που της απέμεινε.

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις