Γάτος...Ο Μακεδών!
Φίλους έχω μόνο τα ποντίκια...
***ΠΡΟΣΟΧΗ***
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από τις 20 Δεκεμβρίου η υπηρεσία του Capital.gr
Capital Blogs θα αναστείλει τη λειτουργία της για τεχνικούς λόγους.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Λίγα λόγια για εμένα
Στην αρχή ήμουν άσπρος...! αλλά με τις βλακίες που ακούω και βλέπω καθημερινά έγινα μαύρος...!
Σελίδες


Σταύρος Αναγνωστόπουλος ( Δήμαρχος Χαλκηδόνος) : " Θέλω να συγχαρώ όλους τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων..."
94 αναγνώστες
Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019
08:08

Σταύρος Αναγνωστόπουλος ( Δήμαρχος Χαλκηδόνος) : " Θέλω να συγχαρώ όλους τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων..."

 

"Θέλω να συγχαρώ όλους τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων και να σας ευχηθώ καλή πρόοδο στις σπουδές σας και όμορφα φοιτητικά χρόνια.
Η επιτυχία σας αποτελεί δικαίωση των κόπων πολλών ετών, δικών σας αλλά και των οικογενειών σας. Αποτελεί όμως και δικαίωση των εκπαιδευτικών σας, που παράλληλα με σας συμβάλλουν και αυτοί για την επιτυχία σας. 

 

Τα ίδια συγχαρητήρια όμως αξίζουν και σε όσους προσπάθησαν αλλά δεν πέτυχαν το στόχο τους. Πρέπει να συνεχίσετε με την ίδια ένταση την προσπάθεια σας και να είστε σίγουροι ότι θα επιβραβευθείτε. Το μέλλον τώρα ξεδιπλώνετε μπροστά σας. 

Εύχομαι και πάλι συγχαρητήρια σε όλους, καλή δύναμη και υγεία."

Το σχόλιό σας

Σχετικά με το blog
-Το blog μας περιλαμβάνει αιχμηρά και καυστικά σχόλια από την επικαιρότητα που επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας...!

-ΕΠΙΣΗΣ... ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ - και όχι μόνο - ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

Υ.Γ.1 ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ (ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ) ΟΤΙ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΤΑ "ΑΡΧ...Α" ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΟΙΑ ...!!!

Y.Γ.2 ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ...ΚΑΤΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ...
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις